hs-2007-34-b-1024_wallpaper

Хороскоп за 25 април

25 април 2018

На 25 април Луната е в земния знак Дева. Денят благоприятства труда и грижата за собственото здраве. На този ден можете да отметнете доста от ангажиментите си, да подредите частично или напълно документацията, да почистите и подредите дома или офиса си, да посетите при необходимост личния си лекар или специалист, както и да започнете някакво лечение. Луната в Дева ни прави по-отговорни, трудолюбиви, концентрирани, изпълнителни. Повишено е желанието за прецизност в работата и коректност в отношенията. Хората със силен акцент на този зодиакален знак притежават невероятен талант за виждат и най-малката подробност във всичко, включително във външния ви вид. Те са капризни, взискателни към себе си и околните, но на тях винаги може да се разчита при нужда от помощ или подкрепа.

Луната в Дева на 25 април образува голям земен тригон със Слънцето в Телец и със Сатурн в Козирог. Това е ден с много възможности и подкрепа от страна на звездите във всяко едно отношение за родените предимно през първа декада на знаците Телец, Рак, Скорпион, Козирог и за онези представители на първа декада Деви, които в рождения си хороскоп имат хармонично аспектирано от другите планети Слънце. Активирайте сензорите си и се възползвайте от всяка предоставена ви възможност за успех, постижения, придобивки или в чисто духовен план някаква възможност за израстване и лично удовлетворение. Помогнете на някого, направете добро дело и Космоса няма да ви остави невъзнаградени. Денят може да бъде по-труден за родените през първа декада, а във вечерните часове и за родените през втора декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа и втора декада. През деня се изисква по-сериозно отношение към финансовите дела, към интимните или бизнес партньорства. А във вечерните часове се предпазвайте от измами, интриги и разочарования в личните отношения, особено представителите на първите четири знака. Не бъдете твърде критични към партньора си.

Венера на този ден преминава в знака Близнаци (до 19 май включително) и активира желанието за общуване и флирт. Венера в Близнаци ще внесе повече романтика в отношенията, ще донесе придобивки в семейството и чудесни възможности за повече приходи при родените под знаците и с рождена Венера в Близнаци, Овен, Лъв, Везни и Водолей в периода 25.04 – 19.05.2018 год. При някои измежду родените под знака Близнаци и такива с рождена Венера в същия знак периодът може и да не бъде така положителен както за личните и бизнес отношения, така и във финансов план, ако Слънцето и/или Венера в Близнаци имат твърде предизвикателни аспекти с другите планети от рождения си хороскоп. Тогава може да възникнат проблеми и конфликти, разочарования в любовта, финансови трудности или материални загуби. Венера в Близнаци обича разнообразието, не знае какво е това изневяра и не признава твърдо установените връзки. Преживяванията и чувствата са тук и сега, затова и периодът не е благоприятен за започване на дълготрайни връзки.

Между 5 и 11 май Венера е в неблагоприятен аспект с Нептун, като най-точен е на 7/8 май. През целия период на Венера в Близнаци по-внимателни в любовта и партньорствата, както и с финансите трябва да бъдат родените под знаците и с Венера в Дева, Стрелец и Риби (за родените със Слънце и Венера в Близнаци вече написах по-горе). Но в периода 5 – 11 май родените с Венера в знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби могат да получат разочарования в интимен план или пък те самите да разочароват по някакъв начин своите партньори с някой флирт, изневяра или лъжа. Държа да отбележа, че Венера достига максимално разстояние от Слънцето 46 градуса, т.е. не е задължително да сте родени със Слънце в посочените уязвими знаци, а в някой от съседните. Затова обърнете внимание на тази подробност и пазете отношенията си и собствеността си до средата на май, особено в интервала 5 – 11 май. Венера управлява нашата собственост и ценности. Затова вземете превантивни мерки срещу кражби, обири на пари или ценности. Не харчете излишно и не давайте пари в заем, не подписвайте брак или бизнес договори, от които очаквате добри приходи. Венера в Близнаци не носи финансова стабилност, а променливост в материалното състояние в средата на месец май.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)