69244245_1681159152021240_5551474108887203840_n

Хороскоп за 25 и 26 август

25 август 2019

На 25 август Луната отново е в знака Близнаци, като в ранните часове на деня тя е в хармоничен аспект с Меркурий в Лъв, но от 09:58 часа българско време до 00:05 часа на 26 август Луната е „без курс“. Това означава, че ако имате да вършите нещо важно или да вземете решение, направете го до 09:58 часа на 25 август или на 26-ти. Неделният ден се очертава по-спокоен от емоционална гледна точка и по-хармоничен във взаимоотношенията с хората за родените през трета декада, с Асцендент или други рождени планети между 20 и 30 градуса на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Добър ден за активна почивка, за разтоварващи разговори и забавления или за извършване на рутинни домашни задачи. Денят може да бъде по-напрегнат или емоционално променлив за родените през трета декада, с Асцендент или с други рождени планети между 20 и 30 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Бъдете внимателни за грешки и объркване, които биха могли да доведат до някакви неразбирателства и конфликти, травми или инциденти.

На 26 август в 00:06 часа Луната преминава във водния знак Рак. Повишава се чувствителността ни, интуицията, възприемчивостта, състрадателността и желанието да се погрижим за дома и близките си. Приоритет са личният ни живот и взаимоотношенията в семейството, както и всякакви семейни въпроси. Добър ден за семейни разговори и срещи, за уреждане на имуществени въпроси, медитация, занимания и всякакви дейности в дома. Нуждаем се от спокойствие, романтика, сигурност и закрила. Стремим се да осигурим емоционален комфорт за себе си и околните. Склонни сме към влияние от страна на близките и да преживяваме по-дълбоко всичко. Луната в Рак ще ни подтикне към повече уединение и изолираност от шума и напрежението. Не изпитваме вътрешна необходимост от публичност, не сме особено инициативни и амбициозни. Достатъчно ни е да знаем, че някой ни обича, че готов да ни изслуша и защити. Да чувстваме, че имаме силно рамо до себе си, на което да се облегнем и поплачем в трудните моменти. В здравословен план е уязвима храносмилателната система и психиката. Избягвайте трудно смилаеми и некачествени храни, алкохол и психическо натоварване.

Въпреки повишената емоционалност и ранимост, звездите на 26 август могат да предложат много положителни преживявания и отлични резултати на родените през първа декада, с Асцендент или с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Телец, Дева, Скорпион, Риби и при някои от представителите на първа декада Раци, които имат хармонично разположено Слънце в рождения си хороскоп. Имате много добри шансове за успехи и постижения – в спорта и друг вид състезания, финансовите дела, бизнес контактите, изкуството, продажбата на имоти, разрешаването на важни семейни дела и т.н; изяви в обществото, романтика и силни емоционални преживявания в интимните отношения, печалби и други придобивки. Бъдете по-смели и активни, не пропускайте възможностите, които ще ви предостави съдбата. По-въздържани и внимателни трябва да бъдат представителите на първа и втора декада, с Асцендент или с други рождени планети между 0 и 20 градуса на знаците Овен, Везни, Козирог и на Раците с дисхармонично разположено в хороскопа Слънце, особено в късните часове на деня и през нощта. Може да взимате твърде емоционално решенията си и да реагирате по същия начин, а някои от вас да се чувстват твърде самотни и тъжни. В късните нощни часове звездите повишават опасността от експлозии, прояви на насилие, отвличания и други инциденти, затова бъдете на сигурно място.

Марги Паскалева
+359877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)