hs-2002-01-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 25 и 26 август

25 август 2018

На 25 август Луната отново е в знака Водолей, но от 07:39 часа на този ден чак до 08:32 часа на 26 август българско време тя е „без курс“, т.е. в този така голям интервал от време тя не образува мажорни аспекти с другите планети. Денят е неблагоприятен за взимане на важни решения, за скъпи покупки, за сключване на брак и всякакви други важни действия, от които очакваме да имат развитие и успех. Денят е подходящ единствено за рутинни дейности и активна почивка. Луната във Водолей и „без курс“ може да има по-неблагоприятно влияние върху чувствата, настроението и здравето за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Рак, Дева, Козирог и Риби от същите две декади. Избягвайте физическо и емоционално натоварване, не предприемайте рисковани действия. Внимавайте при работа с газ, ток и електроуреди. По-приятен и ползотворен ще бъде денят за родените през втора и трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Благоприятен ден за излети, забавления и срещи с приятели.

В неделния ден, 26 август, Луната преминава в 08:33 часа във водния знак Риби. В такива дни сме по-чувствителни, състрадателни и готови да помогнем на всеки нуждаещ се. Повишава се желанието ни за емоционален комфорт и уют. Засилва се интуицията ни и може да имаме по-ярки сънища. Освен това в 14:56 часа е Пълнолуние в Риби, което емоционалността ни се засилва още повече и енергията ни е в своя максимум. Денят е подходящ за повеждане на лунната диета за изчистване на организма от токсините и за намаляване на теглото. Но преди да предприемете 24-часовото гладуване задължително се консултирайте с личния си лекар. В продължение на 24 часа се приемат само течности около 3,0 – 3,5 л – минерална или преварена вода, билков чай и прясно изцедени плодово-зеленчукови прясно изцедени сокове без подсладители.

В неделния ден по-емоционални могат да се чувстват родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Луната в Риби може да ви кара да се чувствате объркани, тъжни или меланхолични, по-раними и разсеяни. В неделя и понеделник се изисква повишено внимание за хранителни, алкохолни или медикаментозни отравяния, за гъбични и други инфекции. Повишава се опасността за инциденти във вода и удавяния, за екологични замърсявания, кражби и измами. Почиващите на морето или край други водоеми да бъдат по-предпазливи. Луната на този ден е в хармонични аспекти със Сатурн в Козирог и с Уран в Телец. Тези звездни разположения имат по-положително влияние върху психо-емоционалното и здравословно състояние на родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Чудесен ден за пътувания, за плаж и разходки край вода, за срещи и празници с роднини. Настроението е приповдигнато, повишава се желанието за романтични срещи. В съзнанието нахлуват стари спомени и приятни преживявания.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)