hs-2007-35-b-1280x768_wallpaper

Хороскоп за 25 и 26 ноември

25 ноември 2018

На 25 ноември Луната в Близнаци вече е „без курс“ в часовете от 07:31 до 08:38 българско време, подготвяйки се за промяна на знака. В 08:39 часа тя преминава във водния кардинален знак Рак. Време е да обърнем повече внимание на дома, семейството и близките ни хора, да се погрижим за техните нужди и емоционален комфорт. Разбира се, това трябва да бъде двустранен процес, за да няма емоционално ощетени и наранени. Когато Луната е в Рак, сме доста по-чувствителни и раними, състрадателни, интуитивни, с променливи чувства и настроения, зависещи много от настроението в обкръжението ни. Повишава се желанието ни за усамотяване и вглъбяване в собствените ни преживявания и вътрешен свят. Денят е благоприятен за семейни срещи и празници, за подреждане в дома и всякакви други грижи за създаване на топлина и уют в него, за зачеване. Обърнете повече внимание на децата си, сгответе им нещо вкусно, прегръщайте ги и им покажете своята силна обич. За Рака няма нищо по-скъпо от семейството, домът и децата, силно емоционален и любвеобилен, готов дори на лишения и жертви за тях. Луната в Рак прави уязвима както психиката ни, така и храносмилателната система. Храната през следващите два дни е препоръчително да бъде по-лека. Ограничете течностите, алкохола, нишестените и захарни продукти.

В неделния ден Луната в Рак образува хармоничен аспект с Марс в Риби. Водните знаци са много чувствителни и емоционални, поради това е много важно да сме в спокойна среда, обградени от топлота и обич. Ако това липсва, ще се чувстваме подтиснати и тъжни. Но както всички много добре знаем, за да получим, трябва и да даваме. Тези водни планети ще понижат донякъде активността ни, но няма за къде да бързаме и ни е време да отдъхнем. Чудесен ден за релакс, водни процедури и медитация. Денят се очертава най-хармоничен в емоционален план за родените през първа декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. По-нестабилни и с променливо настроение ще бъдат родените през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Във вечерните часове Луната вече образува опозиция със Сатурн и може да се повиши напрежението във взаимоотношенията в някои семейства или пък с по-възрастен роднина, други да се чувстват самотни, а трети ще са по-вглъбени в собствения си душевен мир. Ако не се чувствате в хармония със себе си, извадете старите семейни албуми, потопете се в миналото и се отдайте на приятни спомени. Не позволявайте на звездите да влияят на настроението и поведението ви. Избягвайте пътувания във вечерните часове, предпазвайте от неприятности и инциденти.

В първия работен ден на новата седмица, 26 ноември, Луната в Рак е в хармоничен аспект с Нептун в Риби в сутрешните часове, но през втората половина на деня е в неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог. Луната и Нептун ще подпомагат интуитивно да взимат правилни решения, ще бъдат по-емпатични и сензитивни, готови да помогнат в нужда, ще вдъхновяват творческите натури и ще направят деня по-хармоничен и ползотворен за родените през втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. По-внимателни във взаимоотношенията с околните трябва да бъдат родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и представителите на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. Повишено е желанието за доминиране, преживяванията са дълбоки, а желанията силни. Звездите създават предпоставка в мунданен план за повече агресия в обществото и скандали в управлението, за инциденти и насилие. Във вечерните часове, за „разкош“ Луната вече активира и мощен таоквадрат с Венера във Везни и с Уран в Овен. Успоредно с това Слънцето, ретроградния Меркурий и Юпитер в Стрелец образуват неблагоприятен аспект с Марс в Риби. Повишена е опасността от тежки криминални престъпления и обири, атентати, природни катаклизми и транспортни инциденти.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)