hs-2001-21-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 25 март

25 март 2018

25 март е поредният ден, в който звездите са се „намръщили“ и тежките аспекти на Луната в Рак този път обхващат ретроградния Меркурий в Овен и Плутон в Козирог. Те образуват кардинален тауквадрат, който и на този ден държи напрежението много активно. В световен план създават опасност за тежки транспортни инциденти/атентати с транспортни средства или аварии, инциденти с млади хора и учащи, отвличания и всякакви прояви на насилие, за наводнения и други катаклизми. По-уязвими държави са Аржентина, Бразилия, Германия, Гърция, Индонезия, Либия, Португалия, Румъния, Русия, САЩ, Словения, Турция, Чили, Швеция и т.н.

Денят не е благоприятен като цяло, както и за пътуване за родените под знаците и най-вече през втора и трета декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Възможни са семейни спорове, конфликти с контролни органи, проблеми с техниката или с автомобила, загуба на документи или информация. Може да бъде засилена чувствителността и да сте лесно раними, което да стане повод за конфликти.

25 март е по-благоприятен ден за родените през втора и трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще сте изпълнени с творческо вдъхновение, спомени и мечти. А силната ви интуиция ще ви подсказва как да подхождате към определени хора в различни ситуации. Вечерта се очертава още по-вълнуваща за някои от вас. Не се задържайте у дома.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)