hs-2005-15-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 26 и 27 юни

26 юни 2018

На 26 и 27 юни Луната е в знака Стрелец, растяща. С нейното нарастване се увеличава и енергията ни, а Луната в този огнен знак ни зарежда с ентусиазъм, идеализъм и вяра. На 26 юни тя образува хармоничен аспект с Венера в Лъв и носят чудесни възможности за печалби, положителната оценка на хората от обкръжението, любовта на близките и придобивки в живота на родените през втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Луната на този ден образува и дисхармоничен аспект с Нептун в Риби, а този аспект налага да се повиши вниманието от страна на родените предимно през втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и от Телец, Рак, Скорпион и Козирог от втора декада. Някои от вас могат да се почувстват разочаровани или предадени, а други – разсеяни и меланхолично настроени. Възможно е да допускате грешки в работата си, да ви въвлекат в интриги или да се опитат да ви измамят. Луната и Нептун създават предпоставка още за кражби, проява на алергии, за интоксикации, инциденти във вода и т.н. В мунданен план са възможни по-големи количества валежи от дъжд, като на някои места са възможни и наводнения, за които е желателно да бъдат взети превантивни мерки.

От 15:53 часа българско време на 26 юни до 18:52 часа на 27 юни Луната е „без курс“, т.е. в този интервал от часове тя не образува мажорни аспекти с останалите планети. Това прави 27 юни неефективен по отношение на важни решения и действия за всички хора. Неблагоприятно е за подписване на договори, за рисковани действия. Благоприятно е да се извършват единствено рутинни дейности и довършителни работи по вече започнати начинания. Луната на този ден е с по-неблагоприятно въздействие върху психо-емоционалното и здравословно състояние на родените през трета декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Огнената Луна ще оказва по-благотворно влияние в емоционален и физически аспект на родените през трета декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей.

В 18:53 часа на 27 юни Луната преминава в знака Козирог. Този земен знак повишава желанието за стабилност и чувството за отговорност, искаме или не. Когато Луната е в този знак сме доста по-сдържани емоционално, на моменти сме дори хладни в отношенията с хората и по-несигурни. Амбициите ни са повишени, а мислите ни са насочени към кариерата и отговорностите. Във вечерните часове Луната е в хармоничен аспект с Уран в Телец и ще оказват по-положително влияние на родените през първа декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Направете планове за бъдещи проекти и действия, организирайте или отидете на купон с приятели. Ще намерите ценна за вас информация и ще си изкарате приятно. Луната в Козирог във вечерните часове може да има по-неблагоприятно влияние за родените през първа декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от първа декада. Уединете се някъде по възможност, за да избегнете конфликти с околните. Луната в Козирог има и своята положителна страна – в такива дни сме по-концентрирани и реалистични в мисленето, работим по-усърдно.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)