74403168_1771270013010153_904500823839473664_n

Хороскоп за 26 ноември

26 ноември 2019

До 10:11 часа българско време Луната е в Скорпион и „без курс“. До този час вършете само рутинни задачи. Не започвайте нови начинания и други важни действия, не подписвайте договори. В 10:12 часа Луната преминава в огнения знак Стрелец. А в 17:05:28 часа е Новолуние на 4 градуса в Стрелец. До този час Луната не образува никакви аспекти с останалите планети и е „балсамична“, невидима от Слънцето. В такива дни енергията ни е намалена, могат да бъдат по-объркани мислите и емоциите ни. Нуждаем се от повече спокойствие. Ако ви предстои наистина нещо важно, на което да дадете старт, изчакайте да минат поне 2-3 след Новолунието. Не се натоварвайте физически и емоционално. Все пак Новолунието е в огнен знак, който по природа е експанзивен, идеалист, оптимист, директен в общуването си, щедър и със силен устрем към нови знания и хоризонти. Денят е благоприятен за провеждане на лунната диета за изчистване на организма от натрупаните токсини. Така ще подобрите работата на органите и системите в организма. 24-вото гладуване, по време на което се приемат само вода, чай и прясно изцедени сокове без подсладители, е положително въздействащо и върху имунната система като се има предвид и очакванията за повишаване броя на вирусните инфекции през следващите дни и седмици. Разбира се, гладуването трябва да е съобразено със здравословното ви състояние и е добре да се консултирате с личния си лекар преди да го предприемете.

Денят е по-позитивен и обещаващ за родените предимно през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Хармоничният аспект на Луната и на самото Новолуние на 4 градуса в Стрелец ще имат по-благоприятно влияние върху работните и лични взаимоотношения, както и върху други сфери във вашия живот не само на самия ден, но и през следващите 7 дни. Ще получавате ценна подкрепа, ще имате успешни изяви, ще постигате своите цели, ще се радвате на придобивки. Като се има предвид позицията на Марс в Скорпион и неговата опозиция с Уран в Телец, трудности и напрежение няма да липсват. Ще трябва да бъдете много по-търпеливи, да обмисляте добре плановете си и да не предприемате прибързани действия. Слънцето и Луната в хороскопа на Новолунието не образуват мажорен аспект с другите планети, а 4-ят градус на подвижните знаци, какъвто е и Стрелец, е критичен градус. В критичен 29-ти градус е и техният диспозитор (планетен управител на знака) Юпитер в Стрелец. В живота на някои хора, родени между 25 и 27 ноември, както и с други рождени планети около 3-5 градус на Стрелец трябва да бъдат най-внимателни, защото съвпадащото Новолуние с рождена планета или с някои от двете светила (Слънце или Луна) е белег за развитието на важна в живота ви сфера. Както на 26 ноември, така и през следващите дни, по-сдържани в емоционален план и в действията си, най-общо казано, трябва да бъдат родените през първа декада Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и представителите на Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада.

На 26 ноември Венера преминава в земния знак Козирог и ще го напусне на 20 декември. В този период тя ще носи повече придобивки и хармония в партньорските отношения за родените под знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби, но най-вече на онези от вас, които имат и рождена Венера в същите знаци. Защото ако сте родени, например, под знака Телец, но рождената ви Венера е в знака Овен или Близнаци, картината се видоизменя. Венера в Козирог ще има по-неблагоприятно въздействие в интимните връзки и любовта, в бизнес партньорствата или във финансов план за родените под знаците и с рождена Венера в Овен, Рак, Везни и за някои измежду знака Козирог, чиято рождена Венера в Козирог от личния хороскоп е с по-предизвикателни и с негативно влияние планетни аспекти. Тази година през декември планетите Сатурн на 19 градуса и Плутон на 22 градуса са в знака Козирог, където ще премине и Венера между 11 и 14 декември. Много е важно да се знае, че най-важно е как са разположени и аспектирани планетите в рождения хороскоп. Защото Сатурн може да ограничава, да носи трудности и загуби, както и Плутон – планетата на смъртта, но Сатурн също носи стабилност и израстване в кариерата, а Плутон има връзка с големите пари. Казвам всичко това, за да не се настройвате негативно и да изпадате в стрес, че ви очаква нещо непременно негативно. Вероятно ще има и такива, измежду родените под знаците и с Венера в Овен, Рак, Везни или Козирог, при които да възникнат трудности в личните или бизнес отношения, да имат по-ограничени приходи през този период или повече разходи. Може да претърпят раздели, ако връзката е нестабилна. Съвпадът Венера – Плутон между 12 и 14 декември може да донесе на някои от Козирозите с Венера в същия знак голяма печалба, повече страст и емоционални преживявания в любовта. Но ако тази Венера по рождение има твърде предизвикателни аспекти, то тогава може да изригне като вулкан силно чувство на ревност, ако бъде даден повод за такава и да се стигне до раздели, или пък да има сериозни финансови загуби, достигащи до фалит.

Марги Паскалева
0877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)