71277448_1708417182628770_462077118851842048_n

Хороскоп за 26 септември

26 септември 2019

На 26 септември до 13:37 часа българско време Луната е в Лъв и „без курс“, подготвяйки се за смяна на знака. Първата половина от деня не е подходяща за провеждане на важни делови срещи, взимане на решения, подписване на договори и споразумения, стартиране на нови проекти, започване на нова работа и всякакви рисковани действия. Тази първа част от деня е неблагоприятна за родените през трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 20 и 30 градуса на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Емоционално по-благоприятна е за родените през трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 20 и 30 градуса на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. По-важните дела отложете за след 13:38 часа. До този час вършете само рутинни дейности и довършителни действия по започнати вече задачи. Концентрацията в такива часове е намалена и сме склонни към объркване и допускане на грешки.

В 13:38 часа Луната преминава в земния, но подвижен знак Дева. Енергиите се променят, измества се и влиянието на Луната върху знаците. Концентрацията ни е много по-добра. Работим по-усърдно, по-търпеливи и разумни сме, но и по-адаптивни. Повишава се желанието ни да бъдем полезни на хората и обществото, да се самоусъвършенстваме. Втората половина от деня е благоприятна за анализи, обучение, интелектуални дейности, преговори, писане и подреждане на документация, провеждане на диети или лечение, медицински прегледи и изследвания, за всякакви дейности изискващи добра концентрация и прецизност. Стремим се към точност и детайлност в изпълнението на задачите, към спазване на ред и чистота. Но при някои хора не се получава лесно това, защото всички сме различни по характер и с различни възможности. Ахилесовата пета на Девата е силната й критичност и желание всяко нещо да бъде свършено перфектно и точно, което в повечето случаи довежда до нейното недоволство и мърморене. Такава критичност и взискателност ще подразни някои хора, които не притежават качества от Девата.

Втората част от деня е по-неблагоприятна за родените най-вече през първа декада, с Асцендент и с други рождените планети между 0 и 10 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Поведението и изискванията на хора от обкръжението могат да ви изнервят и да породят спорове. Някои от Девите може да са с понижена енергия. Луната в Дева е в хармоничен аспект с Уран в Телец, а те ще внесат повече позитивизъм и добро настроение, по-добри възможности за резултати и постижения от труда и контактите с хората при родените през първа декада, с Асцендент и с други рождените планети между 0 и 10 градуса на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Придържайте се към по-здравословно хранене и начин на живот. Отделете време и за малко спорт или за вашето хоби. Не натоварвайте стомаха с тежки храни. С енергията на Луната в Дева сме по-адаптивни, смирени и осъзнати. Нека мислите и намеренията ни към хората бъдат чисти. Те ще ни помогнат да изчистим всичко старо и негативно във физически и духовен план, за да преодолеем по-безболезнено някои промени и постигнем вътрешен душевен мир.

Марги Паскалева
+359877 272 843

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)