hs-2003-09-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 26 септември

26 септември 2018

На 26 септември Луната продължава транзита си през огнения кардинален знак Овен и ни подтиква към инициативност и активност в ежедневието. Изпълнени сме с енергия и сила. Приемаме енергично новостите и ще взимаме бързо решения. При Луна в Овен сме доста нетърпеливи и някои от задачите могат да останат недовършени, поради загубата на интерес, ако те се развиват твърде бавно. А ако те са много важни за нас, може да реагираме по-напористо и агресивно, да водим борба за тяхната реализация. Денят е подходящ за реализиране на краткосрочни задачи, за спорт и физическа активност, за бързи и смели действия. Ако мислим повече за другите хора, а не за себе си и своите желания, със сигурност ще се чувстваме по-удовлетворени. Не казвам, че трябва да пренебрегваме себе си за сметка на другите, но да мислим и за тях. Луната се свързва не само с емоциите ни, но и с нашите инстинкти и реакции. А един човек със смела и бързо реагираща Луна в Овен може да спаси с бързите си действия човешки живот. Затова и винаги съм била на мнението, че няма „лоши“ зодиакални знаци, когато енергията се използва конструктивно.

На този ден Луната в Овен образува дисхармоничен аспект с Плутон в Козирог. Повишава се желанието за власт и доминиране. Възможна е появата на подсъзнателни страхове, както и по-дълбоки преживявания. И тъй като Овенът е борбен и власт не се дава, а се взима, то при някои хора ще се повиши и агресивността поради силното желание да бъдат лидери и пионери в нещо. По-уязвими на този ден са родените през втора и трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите декади. Нужно е малко повече търпение и отстъпчивост, за да се избегнат тежки конфликти с огнени изблици на гняв и негодувание към действията и поведението на околните. Предпазвайте се от инциденти, особено от изгаряния и нараняване с огнестрелно оръжие или режещи инструменти/машини, пропадане в шахти или дупки.

Енергията на Луната в Овен ще има много по-благотворно влияние на този ден за родените през втора и трета декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Хармоничният аспект на Луната към вашето Слънце ще ви одухотворява, ще ви изпълва с решителност и огнената й енергия ще се използва по по-позитивен за самите вас, а и за другите хора начин. Ще се изявявате успешно и ще бъдете приемани по естествен начин за лидери с бързината на решенията и действията си в полза на всички. Но важните дела и решения трябва да бъдат свършени и взети до 13:28 часа българско време, тъй като от този час до 10:15 часа на 27 септември Луната ще бъде „без курс“. В този интервал от часове тя не образува мажорни аспекти с другите планети и се подготвя за смяна на знака като не благоприятства новите начинания, подписването на важни договори и споразумения, взимането на важни за бъдещето решения.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)