hs-2015-12-d-large_web

Хороскоп за 27 април

27 април 2018

На 27 април Луната е в знака Везни. Засилва се усета към красивите неща, повишава се желанието за хармония, за социални контакти, за сътрудничество с хората, за справедливост и намиране на компромисни решения по определени проблеми. До тук добре, само че на този ден Луната е в неблагоприятни аспекти в следобедните и вечерни часове с Меркурий в Овен и със Сатурн в Козирог. Важните служебни срещи и дела свършете преди обяд, за да се възползвате от хармоничния аспект на Луната с Венера в Близнаци, особено ако са свързани с преговори и финансови въпроси. Дисхармоничните планетни аспекти, които описах по-горе, през втората половина на деня ще затрудняват контактите и общуването между хората. Не благоприятстват уреждането на документи, подписването на договори, изразяването на мнение и пътуванията. В световен план във вечерните и нощни часове звездите създават предпоставка за по-тежки транспортни и други инциденти. И тъй като Меркурий е замесен, най-внимателни да бъдат родителите на децата и учениците. Моля ви, обръщайте повече внимание на децата си, особено на този ден!

Втората половина от деня може да бъде по-неблагоприятна за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от същите две декади. възможно е желанията и чувствата да бъдат по-трудно изразявани, да оставате неразбрани, да не приемат вашето мнение, да взимате твърде емоционално решенията си, да бъдете по-субективни в преценките си, да възникват конфликти и спорове с близки, колеги и шефове. Всичко това може да бъде избегнато, ако правите компромиси и се стремите към намиране на решения. Когато Луната е във Везни, някои хора са по-капризни и избирателни, въпреки силното си желание за хармония. Все пак това е кардинален знак.

Хармоничният аспект на Луната и Венера ще внася повече позитивизъм, добро настроение и положително развитие в делата и взаимоотношенията при родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Добър ден за делови и интимни срещи, за покупка на красиви дрехи, аксесоари и бижута, за подготовка или участие в партита и конкурси за красота, за посещение на културни мероприятия. Успешен ден за творците, моделиерите, моделите, културните дейци, финансистите и търговците на красиви и ценни стоки.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)