71516546_1710492272421261_6961675879785168896_n

Хороскоп за 28 септември

28 септември 2019

На 28 септември Луната все още е в знака Дева, като от 06:58 до 13:03 часа българско време тя е „без курс“. Последният аспект на Луната преди 06:58 часа е съвпад с Марс в Дева, който е активен през цялата нощ на 27 срещу 28 септември. Както тази нощ, така и часовете до 13:03 са неблагоприятни за пътуване на дълъг път и други рисковани действия. Не са изключени както тежки транспортни инциденти, така и пожари или експлозии. Най-уязвими са родените през трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 20 и 30 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. В съботния ден почивайте активно, а ако се налага да вършите нещо, то нека бъдат някакви рутинни дейности, за които не се изисква голяма концентрация и не са рисковани. Първата половина от деня е по-благоприятна в емоционално отношение за родените през трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 20 и 30 градуса на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Избягвайте да взимате важни за бъдещето си решения. Добри часове за почистване, пране, подреждане на дома, спортуване и т.н.

В 13:04 часа Луната преминава във въздушния знак Везни, където ще бъде и през следващите два дни. Луната във Везни ни подтиква да се наслаждаваме на красивите неща в обкръжението ни и да творим. Стремим се към уют и хармония в партньорствата и брака, към справедливост, към покупки на красиви вещи и произведения на изкуството. Много по-дипломатични сме, подобряват се взаимоотношенията ни с близките и любими хора. Подходящо време за срещи с приятели, за романтични срещи и посещение на културни мероприятия, за разходки сред природата. През втората половина на деня енергията на Луната във Везни е по-хармонична за родените през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. По-неблагоприятно е влиянието й за родените през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. До точният съвпад в 21:26 часа Луната е скрита, невидима, т.е. имаме Новолуние на 5 градуса във Везни. Много хора ще чувстват вътрешно напрежение, понижение на енергията и емоционална нестабилност. Денят е подходящ за провеждане на лунната диета за изчистване на токсините от организма и намаляване на теглото.

Новолунието в знака Везни дава възможност да поставите началото на нови творчески проекти (2-3 дни след него), да започнете нова връзка или бизнес партньорство. Повишено е желанието ни да бъдем елегантни, да се харесваме, да бъдем обичани и ценени. Периодът до 8 октомври включително е благоприятен за модата, изкуството и обществените контакти. Най-положително ще бъде влиянието на това Новолуние за родените през първа декада на знаците и с рождена Венера в Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Венера във Везни до тогава е с най-силно влияние за Везните с рождена Венера във Везни, но предизвикателният аспект на Слънце и Венера във Везни със Сатурн и Плутон в Козирог може да усложни връзките и любовните отношения при някои от вас, скъпи Везни. Бъдете по-отговорни към партньорите си и не давайте поводи за ревност. Важно условие за успех и хармония в отношенията е да правим компромиси и разговаряме по проблемите, а не да премълчаваме. Погрижете се за добрия си външен вид – направете някаква промяна във външността си – нова прическа или нов цвят на косата. Купете си нова елегантна дреха или красив аксесоар. Няма да останете незабелязани.

Марги Паскалева
+359877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)