78853389_1774042899399531_4578912226798206976_n

Хороскоп за 29 и 30 ноември

29 ноември 2019

На 29 И 30 ноември Луната продължава транзита си през земния знак Козирог. Концентрирани сме, трезво мислещи, с традиционен подход и сериозно отношение към ангажиментите си. Склонни сме да държим емоциите си под контрол, но ако някой ни нарани или предизвика, издигаме стена от студ между себе си и другите. По-амбициозни и последователни сме в действията си, но се нуждаем и от повече подкрепа поради вътрешната ни несигурност в успеха. 30 ноември е подходящ за планиране, организационни дейности, научна работа, взаимодействие със специалисти в дадена област, за уреждане на документи или имуществени въпроси. Луната в петъчния ден е в хармонични аспекти с Нептун в Риби и с Меркурий в Скорпион, а във вечерните часове на деня съвпада със Сатурн. През нощта срещу 30 ноември Луната ще съвпада и с Плутон в Козирог. На 29 ноември не се препоръчват гръбначно-мозъчни интервенции, смяна на стави и колянно капаче; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби, дълбинно почистване на кожата.

В личен план 29 ноември може да бъде по-натоварен с отговорности и задължения за родените през втора декада, с Асцендент и с други рождени планети между 11 и 20 градуса на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от втора декада. А 30 ноември е по-неблагоприятен ден за родените вече през трета декада на същите зодиакални знаци. Спазвайте редът и законите, бъдете отговорни и изпълнявайте стриктно задълженията си в работата и семейството. Не позволявайте да ви обземат страхове и апатия при първата срещната спънка. Петъчният ден ще бъде много по-продуктивен и успешен за родените през втора декада, с Асцендент и с други рождени планети между 11 и 20 градуса на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Вашата задълбоченост, интуиция и добра концентрация ще ви насочват в правилната посока и можете да разчитате на отлични резултати в работата си. Ще се разбирате с хората без много думи. Много добър ден за учените, бизнесмените, работещите в държавните институции и изпълнителната власт. Добър ден за взимане на решения, писане и оформяне на документи, изразяване на мнение, психологични консултации, провеждане на лечение, духовни практики и творческа работа.

30 ноември е по-спокоен ден за родените през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. И тъй като Луната през целия съботен ден е „без курс“ – от 05:57 до 22:13 часа, денят е подходящ единствено за активна почивка и вършене на рутинни домашни задачи. Възможни са обърквания и грешки, бъдете внимателни зад волана и на работното място, ако сте на работа в съботния ден. Неподходящ ден за важни начинания и действия, за взимане на решения, за подписване на договори (включително брачни). Както в петък, така и в събота, звездите предупреждават да бъде повишено вниманието за инциденти, особено в планините, под земята (в мини, метро, тунели) и на строежи. Ще бъде засилен контролът и проверките по пътищата, а също и в други сектори. В световен план са възможни и природни катаклизми, срутване на земни маси и т.н.

Марги Паскалева
0877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)