hs-2007-16-e-1024_wallpaper

Хороскоп за 29 и 30 юли 2015

29 юли 2015

На 29 и 30 юли Луната транзитира през земния знак Козирог. Дните са благоприятни за научни изследвания, за поемане на нови и по-тежки отговорности, но пък ако издържите теста, със сигурност ще бъдете възнаградени – с по-голям авторитет или ще дадете една заявка за бъдещо израстване и уважение от страна на хората. Важното е да вложите труд и да положите усилия, да бъдете честни, постоянни и дисциплинирани. През следващите два дни ще бъдем доста по-методични, ще мислим логически и целите ни ще бъдат доста по-конкретни. Ще обмисляме добре преди да вземем решение. Ще бъдем избирателни и много по-предпазливи във взаимоотношенията си с хората.
На 29 и 30 юли не се препоръчват операции на костите и ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. Дните са благоприятни за лечение и профилактика на костно-ставни заболявания, за изчистване на зъбен камък, за епилация, премахване на мазоли и масажи за премахване на по-продължителни блокажи по тялото. Храната ни трябва да бъде богата на калций, на витамини А и Е.

На 29 юли Луната в Козирог съвпада с планетата на трансформацията, на властта, престъпността, на живота и смъртта Плутон. На 30 юли се активира вече и мощен кардинален таоквадрат между Луната в Козирог, Марс в Рак и Уран в Овен. Въпреки козирожката сдържаност на знака по природа, този съвпад ще повиши напрежението в обществото и по света. Хората ще търсят истината, ще се стремят към свобода и ще се борят за тяхната кауза. Опасността е свързана и с прояви на насилие, инциденти под земята (в мините, в метрото), в планината или на строежи, а също и за транспортни инциденти, за крупни обири и природни катаклизми. На дневен ред ще бъдат и важни въпроси за решаване, свързани с енергетиката, държавността и властта. През следващите два дни отново се повишава опасността и за атентати, военни нападения, взривове, пожари, срутване на сгради или части от тях, инциденти във вода, хранителни интоксикации и бактериални инфекции. Властите у нас през следващите два дни трябва да бъдат много бдителни за сигурността в страната ни по отношение на съмнителни багажи, пакети, лица и всякакви противообществени прояви на места, където се събират повече хора. Уязвими държави към всички описани по-горе опасности са също и САЩ, Турция, Гърция, Аржентина, Германия, Дания, Еквадор, Индонезия, Испания, Перу, Сирия, Словакия, Чехия и т.н.
29 юли е по-критичен ден за родените през първата и през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а 30 юли – за родените през третата декада на тези знаци. Може да усещате както нервно напрежение и емоционален дискомфорт, така и да срещате много повече от друг път пречки и конфликтни ситуации. В по-малка степен дискомфорт ще чувстват на 29 юли някои измежду родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей, а на 30 юли – родените вече през третата декада на тези знаци. Необходимостта да се съобразявате повече с желанията и чувствата на другите може да ви наложи да правите някои приспособявания и да усещате липсата на изход в някои ситуации. Бъдете по-адаптивни и не се претоварвайте. И най-важното за двете групи зодиакални знаци е да не предприемат рисковани действия, за да избегнат инциденти или неприятности. Луната в Козирог на 29 юли прави хармоничен аспект към Слънцето на родените през първата и втора декада, а на 30 юли – към Слънцето на родените през третата декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Тази звездна хармония ще ви зарежда с физическа сила и издръжливост, с емоционална и психическа стабилност. Взаимоотношенията с роднини, приятели и колеги ще бъдат по-спокойни и можете да очаквате положително развитие на делата си. Дори и да възникнат някакви проблеми, то те са разрешими.

Времето – земните знаци не са известни с т. нар. големи жеги, затова и очаквам леко понижение на температурите и разкъсана облачност през следващите 2-3 дни. Дори може да се очаква усилване на вятъра в четвъртък, 30 юли, поради предизвикателните аспекти на Луната с Марс и Уран. А в планинските райони на страната може и да превали и прегърми – Сатурн и Козирог мунданно се свързват с планините. При тези планетни аспекти очаквам да има и т.нар. „мъртво вълнение“ в морето, поради което трябва да сте много внимателни при къпане не само в морето, а във всякакви водоеми.

Желая ви хубава вечер, спокойни и ползотворни следващи дни!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)