hs-1998-21-b-1024_wallpaper

Хороскоп за 29 ноември

29 ноември 2018

На 29 ноември в часовете до обяд Луната все още е в знака Лъв, внасяйки топлота в отношенията и мекота във времето. В сутрешните часове тя е в хармоничен аспект с Венера във Везни и с Уран в Овен. Тази звездна хармония ще носи внезапни положителни емоционални преживявания и повече приходи за родените под знаците и най-вече през третата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Някои от вас ще получат изненадващи придобивки, успех в изявите и позитивната оценка на хората от обкръжението. Ще успявате да се представяте навсякъде добре и да приемат с охота предложенията и мнението ви, да печелите доверие и да бъдете харесвани от противоположния пол. Идеите си ще представяте по един брилянтен начин, а ще се сдобиете и с много привърженици. Щедростта и представителният ви вид в обществото няма да останат незабелязани. Възползвайте се от всяка предоставена ви възможност до обяд. Луната в Лъв през първата половина на деня може да внесе малко емоционално или физическо неразположение, напрежение в отношенията и неудовлетвореност при родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада.

От 11:46 до 13:08 часа българско време Луната в Лъв е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. В този интервал от време не вършете нищо важно – взимане на решения, подписване на договори, нови начинания и рисковани действия. Вършете само рутинни дейности, а ако имате обедна почивка, най-добре се възползвайте от нея. В 13:09 часа Луната преминава в земния знак Дева и ще ни връхлетят вихрушки в буквален и в преносен смисъл. С преминаването на Луната в Дева, тя веднага активира неблагоприятни аспекти – първо с ретроградния Меркурий, а до края на деня с Юпитер, Марс и в нощните часове срещу 30 ноември със Слънцето. Тези звездни разположения повишават напрежението през втората половина на деня както в обществото, така и в личен план за родените през първа декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от първа декада. Комуникациите ще са затруднени, а не са изключени остри емоционални изблици и спорове. Пазете информацията и важната документация от загуба и объркване, от хакерски атаки на сайтове и имейли. Не отваряйте съмнителни линкове в имейлите си от непознати или съмнителни податели. Предпазвайте се от измами и кражби, възможни са обърквания и на куриерски пратки. И най-важното – избягвайте пътувания на дълъг път, работете внимателно със запалими или избухливи вещества и битови уреди. Луната в Дева ще има по-положително влияние в емоционален аспект и повече резултати от действията и контактите през втората половина на деня за родените през първа декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог.

В 02:19 часа на 30 ноември Луната е във фаза Последна четвърт и цялата тази „звездна анархия“ ще има много неблагоприятно влияние още през втората половина на 29-ти, продължавайки и на 30-ти. В световен план са възможни природни бедствия, нарушено ще бъде придвижването по пътищата, ще се повиши опасността от инциденти и атентати. Повишена е опасността и от по-агресивни военни действия в горещите точки по света, както поради възможно използване на химическо оръжие, така и по вода. По отношение на времето, Луната ще внесе още повече студ през следващите 2-3 дни. Съществува опасност да натрупа повече сняг в планините, затова живеещите в планинските села е добре да се запасят с малко повече продукти. И ако сега ви се вижда студено, подгответе се за повече студ от 8 декември нататък. Новолунието на 7 декември дава информация за зимни минусови температури, още преди да е дошла астрономически зимата.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)