71656856_1711499815653840_622652627355697152_n

Хороскоп за 29 септември

29 септември 2019

На 29 септември Луната продължава транзита си през знака на красотата, любовта, справедливостта и баланса Везни. Неделният ден е наситен с доста планетни аспекти – някои положителни, други – не. Луната образува първо неблагоприятен аспект със Сатурн в Козирог, след това съвпада с „малката благодетелка“ в астрологията Венера и заедно са в благоприятен аспект с „големия благодетел“ Юпитер в Стрелец, след което те активират неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог. Както виждате, звездната картина е доста пъстра. Затова и денят ни ще е наситен както с положителни преживявания, така и с някои не особено положителни. Луната във Везни ни настройва за активни социални контакти, разходки и забавления. Насладете се на всеки прекрасен миг, спомен или човек, който ви зарежда с позитивна енергия чрез общуването ви с него. Стремежът ни към спокойствие и хармония ще ни подтиква към повече отстъпчивост и толерантност към околните. Везните са хора, които не могат да живеят без любов и ако не чувстват такава от страна на любимия си човек, са склонни да отключат някое заболяване. Затова раздавайте по-щедро обичта си и заедно направете деня си по-ведър и комфортен.

Неделният ден е по-неблагоприятен за родените през втора и трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 10 и 30 градуса на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора и трета декада. При представителите на първите четири кардинални знаци, ако и рождената им Венера е в Овен, Рак, Везни и Козирог, може да възникне усещането за недооценяване или дори отчуждение от страна на близки хора или любим човек. Затруднено може да бъде и общуването, да липсва желание за разговори или разбиране от тяхна страна, да възникнат дори конфликти. Дали има реални причини или не, по-важното е да решавате проблемите заедно и да поемете при нужда отговорност или да намерите сили да заявите ясно позицията си. Не позволявайте да ви манипулират или да ви карат да се чувствате виновни за всичко. Ако сте извън дома си през уикенда, вземете преди това превантивни мерки срещу обири. Не оставяйте пари и ценности в дома си. Бъдете по-внимателни и зад волана, тъй като и Меркурий във Везни е в неблагоприятен аспект с Плутон. Не прекалявайте с алкохола, със сладките и тестени храни.

Друго по-специфично в звездната картина на 29 септември е съвпадът на Марс в Дева с неподвижната звезда Alkaid (Benetnash) от съзвездието Голяма Мечка. От една страна тази звезда влияе положително за хората на изкуството и повишава възможностите за победа над опонентите и враговете. Но съвпадът й с Марс в световен план повишава опасността за тежки инциденти и експлозии, за прояви на агресия и фанатизъм, както и за природни бедствия. По-уязвими държави са Австралия, Албания, Аржентина, Белгия, България, Турция, Гърция, Косово, Мексико, Чили, Еквадор, Индонезия, Италия, Колумбия, Нова Зеландия, Русия, САЩ, Украйна и т.н. В личен план този аспект налага повече внимание, предпазливост и търпение от хората с рождени планети между 26 и 28 градуса на знаците Дева, Риби, Близнаци и Стрелец. Най-позитивен и наситен с приятни преживявания в личен план се очертава неделният ден за родените през втора и трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 10 и 30 градуса на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Съвпадът на Луната с Венера във Везни и хармоничният им аспект с Юпитер ще ви зареждат с много положителна енергия. Денят е много благоприятен за романтични срещи, за подобряване на взаимоотношенията, за развлечения и забавления, за бракосъчетания и поставяне началото на нови и перспективни партньорства. Някои от вас имат и шанса да спечелят от игри на късмета, ако това е заложено в рождения ви хороскоп.

Марги Паскалева
+359877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)