hs-2007-16-e-1024_wallpaper

Хороскоп за 3 април

03 април 2018

Луната продължава транзита си през знака Скорпион и на 3 април. На този ден тя е в съвпад с Юпитер и заедно са в хармоничен аспект с Плутон в Козирог. Денят е благоприятен за разкриване на тайни и престъпления, за разрешаване на конфликти и юридически дела, за решения в законодателната система. Възможни са конфликти на сексуална или религиозна основа, а на политическата сцена трусовете вече са ежедневие и нещо „нормално“. Добър ден за научноизследователска дейност, психотерапия и медицински изследвания.

По-ползотворен ще бъде денят за родените през втора и трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще сте настроени романтично, ще постигате с лекота целите си, ще получавате подкрепа от хората и ще се радвате на тяхното уважение. Някои от вас може да получат повишение или награда за труда си, както и при участие в състезания или конкурси. Луната на този ден няма неблагоприятни аспекти към планети, но позицията й в Скорпион е с по-неблагоприятно влияние върху емоциите и физическото състояние при родените през втора и трета декада на Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, а в по-малка степен и при Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от същите две декади.

Възможно е много от вас да чувстват емоционално напрежение, да са склонни към рисковани действия и крайности в поведението, да са твърде високи очакванията им към околните и да са настроени по-критично. Спазвайте законите и правилата. Не прекалявайте с алкохола и количеството храна, не рискувайте. От 19:06 часа българско време до 09:55 часа на 4 април Луната е „без курс“.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)