hs-2007-16-e-1024_wallpaper

Хороскоп за 3 май 2019

03 май 2019

На 3 май Луната е отново в знака Овен, като в часовете до около обяд тя съвпада с Меркурий и заедно са хармоничен аспект с Марс в Близнаци. В същото време Луната и Меркурий са в неблагоприятен аспект със Сатурн и Плутон в Козирог. Мисълта и реакциите ни днес са изключително бързи и емоционални. Много по-оригинални и иновативни са предложенията и решенията в различни направления. Много добър ден за науката, медицината, спорта, военните, полицията, търговията и за взимане на решения касаещи изпълнението на някои задачи в краткосрочен план и тяхното бързо разрешаване. Ще сме много ентусиазирани и ще ни вълнуват интересните дейности и хора. Рутината ще ни натоварва емоционално, трудно ще се задържаме на едно място. Склонни сме към риск и прибързаност в действията, към недовършване на дела, за изпълнението на които срещаме трудности и пречки. Неотстъпчивостта и липсата на търпение са ахилесовата пета на Овена. Искаме всичко да става така, както ние го виждаме и желаем. Искаме го веднага! Но животът понякога ни подлага на изпитания, за да се научим на търпение, постоянство и толерантност към хората, различни от нас.

Денят разкрива много добри възможности за изяви и резултати в работата, както и за разбирателство в личните отношения пред родените предимно през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Взаимната рецепция на Меркурий и Марс (Меркурий в Овен е управляван от Марс, а Марс в Близнаци – от Меркурий в Овен), както и хармоничният аспект между тях е с много положително влияние за вас. На постижения и успех ще се радват работещите в сферата на науката, техниката, търговията, транспорта, образованието, спорта, военните, полицията и т.н. Днес можете да прокарате безпроблемно своите новаторски идеи и предложения, да наложите мнението си с ясна визия за крайната цел. Разбира се, Овенът не е склонен да извърви твърде дългия път на реализацията й, защото е нетърпелив. Той е лидер и пионер в своята област. Има хора, които ще довършат и осъществят неговите смели и оригинални предложения. От 11:47 до 23:18 часа българско време Луната е „без курс“ и се подготвя за смяна на знака. в 23:19 часа Луната преминава в Телец. Важните действия, нови начинания и решения отложете за друг ден, по възможност след Новолунието на 5 май, ако искате да имате успех и развитие в делата. В следобедните часове е благоприятно довършването на вече започнати дейности и всякакви рутинни задачи. И тези препоръки са общовалидни.

Не така стоят нещата, обаче, за останалите зодиакални знаци. Луната и Меркурий в Овен с предизвикателните си аспекти към Сатурн и Плутон ще имат много по-предизвикателно влияние на този ден, повишавайки нервното напрежение във взаимоотношенията с околните. Денят е труден за родените през трета декада на кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Склонни сте да взимате емоционално и прибързано решения, да действате необмислено и рисковано, да спорите с околните. А тези спорове могат да прераснат в сериозни конфликти и в крайна сметка да не постигнете желаното. Ще срещате трудности и пречки от страна на по-висшестоящи и консервативни личности, неразбиране и нежелание да приемат мнението ви. Бъдете внимателни зад волана – не шофирайте с несъобразена скорост и не предприемайте опасни маневри. Не са изключени и опити за манипулации и тежки конфликтни ситуации на политическата сцена. В световен план звездите създават предпоставка за тежки транспортни и други инциденти, пожари и експлозии (включително на транспортни средства), технически аварии, протести и размирици, природни бедствия и катаклизми, прояви на агресия в учебни заведения/с ученици или в търговски центрове, терористични атаки и т.н. По-уязвими държави са САЩ, Аржентина, Португалия, Белгия, Норвегия, България, Венецуела, Германия, Франция, Гърция, Египет, Ирак, Ирландия, Канада, Косово, Нова Зеландия, Русия и т.н.

Текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

Снимка: Hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)