65522128_1639645592839263_653448397566509056_n

Хороскоп за 3 юли

03 юли 2019

На 3 юли Луната продължава транзита си през водния знак Рак. На дневен ред пред нас са въпросите, свързани със семейството, домът, личният ни живот и емоции. В публичното пространство ще се разискват много теми, свързани с наболели социални въпроси, имотни теми, сигурността в държавата, храните и водата, екологични теми, за обслужването в хотелите и ресторантите, особено по Черноморието и т.н. След пълното слънчево затъмнение на 2 юли звездите продължават със своето силно влияние както на този, така и през следващите дни. Луната на този ден е в предизвикателен аспект със Сатурн и Плутон в Козирог, а в хармоничен – с Нептун в Риби. В световен план отново съществуват опасности от инциденти, пожари, аварии, протести, политически трусове, прояви на насилие, природни катаклизми и т.н. По-уязвими държави са Великобритания, Аржентина, Перу, Белгия, Индия, Индонезия, Иран, Ирак, Италия, Саудитска Арабия, САЩ, Сирия, Словакия, Словения, Филипините и т.н.

По-труден и натоварен ще бъде денят за родените през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Може да сте склонни към взимане на емоционални решения, да нямате обективно виждане за ситуациите и преценка за хората, да приемате твърде лично всяка критика. Бъдете по-сдържани и не влизайте в конфликти на работното място. Използвайте традиционни методи и средства, денят не е добър за експерименти и рисковани действия. Бъдете отговорни и честни с хората. Предпазвайте се от инциденти. Денят е по-позитивен за родените под знаците и най-вече през трета декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Силната ви интуиция, творческо вдъхновение и състрадателност ще имат силно влияние върху емоциите ви, върху работата и взаимоотношенията ви с хората. Готови сте да помогнете при нужда, настроени сте романтично и печелите хората със своята мекота и загриженост. Добър ден за срещи с роднини, за плаж или излети в близост до вода, за подреждане и почистване в дома. Ако нищо от това не ви грабва, зарежете всичко и се отдайте на любимия си човек. Дори и да не отидете на ресторант, можете да организирате у дома прекрасна романтична вечеря и да се насладите на емоцията.

В 18:20 часа българско време Венера от Близнаци преминава в Рак и ще бъде в този знак до 27 юли. Честито на печелившите! А това са родените под знаците и с рождена Венера в Телец, Дева, Скорпион и Риби. Най-силно, обаче, ще бъде влиянието върху Раците и с рождена Венера в Рак. Т.нар. венерин възврат винаги е позитивен, но ако вашата Венера в Рак е с негативни аспекти в рождения хороскоп от зловредните планети Марс, Сатурн, Уран, Нептун или Плутон, тогава трябва да бъдете по-внимателни във финансовата сфера и партньорските отношения. Венера в Рак е в по-неблагоприятна позиция и за родените под знаците и с рождена Венера в Овен, Везни и Козирог. Силното желание за любов, може да подтикне някои от вас към изневери или да засили желанието ви за финансов риск. При някои от несемейните са възможни проблеми в любовта, разочарования, прояви на ревност. Не предприемайте и финансови рискове този месец. По-неблагоприятни дни за партньорствата и парите са 9, 15, 16, 23 и 24 юли. Раците с рождена Венера в Рак с хармонично аспектирани Слънце и Венера в рождения си хороскоп, както и други представители на Зодиака с рождена Венера в Рак, ще са най-облагодетелствани от този транзит. Венера в този знак е много емоционална, състрадателна, грижовна и любвеобилна, готова да направи всичко за уюта и сигурността в семейството и за любимите си хора. Ще се радвате на положителни емоции, романтика и любов, печалби и придобивки.

Марги Паскалева
+359877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)