Вашият хороскоп за 28, 29 и 30 септември

Хороскоп за 30 декември

30 декември 2018

На 30 декември Луната отново е в знака Везни, намаляваща. На този ден тя образува първо неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог, а през втората половина на деня – и с Уран в Овен. Поради тези аспекти на Луната, имаща връзка с нашите реакции и емоции, денят се очертава по-невралгичен в световен аспект, а в личен план те ще създават напрежение в ежедневието на родените най-вече през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Телец, Дева, Скорпион и Риби от трета декада. Възможни са опити за манипулиране, налагане на мнение, конфликти и неочаквани неприятни обрати в плановете ви. В по-тежък вариант аспектите на Луната с Плутон и Уран повишават опасността от емоционални изблици и нервни кризи, а в мунданен план – по-тежки инциденти, аварии, катастрофи, прояви на насилие и т.н.

На този ден трудно ще бъде запазен емоционалният баланс и разбирателството с околните. Нужно е повече воля, търпение и компромиси, за да бъдат избегнати подобни проявления. Везни е знакът на любовта. Тя ще бъде ключът към запазването на добрия тон и хармонията. Луната на този ден е в благоприятен аспект с Меркурий в Стрелец. Звездите ще имат много по-благотворно влияние в ежедневието на родените през трета декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще имате добра концентрация, ще бъдете по-разумни и ще общувате с хората с лекота. И в това няма нищо случайно. Везни е компромисен и справедлив знак, Стрелецът е щедър и толерантен, а хармоничните аспекти между планетите помагат енергията им и специфичните качества на знаците да се проявяват позитивно.

По отношение на времето очаквам усилване на вятъра, който ще внесе усещането за студ, а с преминаването на Луната в Скорпион на 31 декември и валежи на места първо от дъжд, който след това да премине в сняг. Ако ви предстои пътуване за посрещането на Нова година, вземете топли дрехи и подгответе автомобила си за зимни условия.

Текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

Снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)