hs-1280x960_wallpaper (1)

Хороскоп за 4 и 5 ноември

04 ноември 2018

На 4 ноември Луната през първата половина на деня е все още в знака Дева и „без курс“ от 09:26 до 11:01 часа българско време. В този интервал от часове не предприемайте някакви рисковани действия и ако сте на път, шофирайте внимателно, защото концентрацията е намалена и сме склонни към неадекватни реакции и объркване в рискови ситуации. В 11:02 часа Луната преминава във въздушния знак Везни – знакът на любовта, партньорството, баланса, красотата и справедливостта. През следващите два дни и половина ще се стремим към хармония и разбирателство с хората, ще правим компромиси. Ще привлича погледа ни всичко красиво и изпълващо душата ни с топлота. Ще се повиши и желанието за справедливост. Добри дни за романтични срещи и социални контакти, за подобряване на взаимоотношения, за всякакви забавления и разрешаване на спорове. В съботния ден Луната в Дева „без курс“ ще внася емоционален дискомфорт или объркване в мисли или реакции при много хора, но предимно при родените през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

След 11:02 часа Луната във Везни с предизвикателния си аспект към Сатурн ще се отрази по-неблагоприятно на родените предимно през първа декада на Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Може да се чувствате натоварени с повече задължения, с отговорности към някого или да изпитвате затруднения в действията си. Често при такъв аспект някои хора се чувстват самотни, недостатъчно уважавани и неудовлетворени. Не си го позволявайте, а намерете начин да прогоните „черните“ мисли – с разходка или излет, с музика или книга, с други приятни за вас забавления и повече контакти с външия свят. Денят ще бъде много по-приятен, особено през втората половина, за родените през първа декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Хармоничният аспект на Луната във Везни с Меркурий в Стрелец ще имат положително влияние върху емоциите, мисленето и концентрацията ви. Денят ви ще бъде изпълнен с много настроение, приятни пътувания и ползотворни контакти с приятели или роднини. Чудесен ден за интелектуални и творчески занимания, за разговори на забавни теми, игри и спорт, а най-вече за интимни срещи.

В първия работен ден на новата седмица, 5 ноември, Луната отново е в знака Везни, но на този ден позитивното влияние й относно преживяванията и взаимоотношенията в ежедневието се фокусира върху родените през втора декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще разрешавате с лекота проблемите, ще имате добри възможности за изяви и реализиране на целите си. Луната във Везни на този ден образува благоприятен аспект с Марс във Водолей. Много добър ден за бизнес срещи и разговори по бъдещи проекти, за дипломатически преговори, за разрешаване на обществено-политически и правни въпроси. Предизвикателният аспект на Луната на този ден е с Плутон в Козирог, който ще оказва по-силно влияние в емоционален план на родените през втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и на Телец, Дева, Скорпион и Риби от втора декада. Ще чувствате по-силно емоционално напрежение и ще преживявате по-дълбоко трудностите, които ще срещате през деня. Възможни са както конфликти и неприятности, така и инциденти. Бъдете по-търпеливи, по-малко капризни и взискателни, по-внимателни във всичко. Денят не е добър за рисковани действия за вас.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)