hs-2000-14-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 4 юли

04 юли 2018

На 4 юли Луната продължава да транзитира през водния знак Риби, като през първата половина на деня все още е активен големият воден тригон с Юпитер в Скорпион и с Нептун в Риби. През втората половина на деня Луната образува хармоничен аспект и с Плутон в Козирог. Този ден също е един от по-позитивните по отношение на звездната енергия като цяло, която ще се отразява по този позитивен начин върху делата и психо-физическото състояние при родените вече през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог.Денят е благоприятен за разрешаване на юридически и финансови въпроси, за лечение и изследвания, за по-задълбочена работа в уединение или творчески дейности.

Луната в Риби и на този ден няма неблагоприятни мажорни аспекти с останалите планети, но позицията й в Риби може да има по-дисхармонично влияние за родените вече през трета декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Не позволявайте да ви мамят или използват хора, чиято единствена цел е постигане на лични цели и облаги. Концентрирайте се върху ангажиментите си през деня, а във вечерните часове почивайте активно, организирайте си романтична среща с любимия човек или се отдайте на приятни за вас занимания. Фактът, че Луната няма негативни аспекти, не означава че всичко при всеки ще върви като по вода. Да не забравяме, че Слънцето в Рак вече е активирало опозицията си към Плутон и заедно с предстоящото слънчево затъмнение на 13 юли ще оказва доста мощно трансформационно влияние за родените под знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. А трансформацията не винаги се случва по най-приятния и лек начин, особено когато говорим за Плутон.

От друга страна Меркурий в Лъв е в опозиция с ретроградния Марс във Водолей. Те повишават сериозно нервното напрежение в и около тях създавайки сериозни, на моменти жлъчни, спорове в ежедневието на родените под знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. От тези знаци се изисква също да бъдат по-внимателни при шофиране и при пътувания изобщо до около 10 юли поне. По-възрастните представители на тези знаци трябва да избягват силните емоционални преживявания, защото е уязвима сърдечно-съдовата система. След 11 август тези аспекти ще се повторят, тъй като Меркурий също ще тръгне в ретроградно движение след 25 юли до 19 август.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)