71709966_1716859171784571_37047425822621696_n

Хороскоп за 5 октомври

05 октомври 2019

На 5 октомври Луната транзитира вече през земния знак Козирог. При Луна в Козирог сме по-организирани и концентрирани, сериозни, отговорни, предпазливи. Стремим се към реални резултати и постигане на стабилност. Придържайте се към използване на проверени методи и средства в ежедневните си действия и задължения. Планетният управител на знака Козирог, Сатурн, може да предизвика някакви затруднения и ограничения за кардиналните знаци, особено за родените през първа и втора декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 20 градуса на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. В по-малка степен Луната в Козирог ще има по-неблагоприятно влияние и за представителите на същите две декади на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. По-дистанцирани сме емоционално, редът и дисциплината могат да изнервят някои от вас, които обичат да имат повече свобода на действие. Избягвайте конфликти с високопоставени лица или с контролни органи. Може да срещате повече затруднения, да се чувствате твърде натоварени, по-ограничени в действията си или неудовлетворени от невъзможността да постигнете желаните резултати. Добре би било да се захванете с правенето на зимнина и други занимания, които биха ви дали усещането за спокойствие, пълнота и сигурност.

Денят е подходящ за уреждане на имуществени въпроси, за делови срещи и разговори със специалисти, за задълбочена научна дейност, за планиране и организиране на дългосрочни проекти, за земеделска работа, за повишаване на собствения си авторитет чрез упорита работа и поемане на отговорности. Добър ден и за излет в планината, но предимно в часовете преди обяд. В сутрешните часове Луната е в хармонични аспекти с Меркурий в Скорпион и с Уран в Телец, но в 19:47 часа българско време тя е във фаза Първа четвърт, т.е. Слънцето и Луната са в точен аспект квадратура (неблагоприятен аспект). Тези звездни разположения повишават опасността от неприятности, инциденти и травми и са най-трудни за посочените по-горе знаци. Възможни са земни трусове, изгубвания и инциденти в планината, под земята, в строителството и други. Някои хора може да се почувстват несигурни, в лошо настроение и неудовлетвореност. Възможна е появата на главоболие, болки в ставите или зъбите.

Луната в Козирог има по-благоприятно и стабилизиращо влияние за родените през първа и втора декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 20 градуса на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Имате по-реалистични цели, мисленето ви е задълбочено, а известна доза страх ще бъде полезна и предпазваща ви от необмислени и рисковани постъпки. Ще се чувствате сигурни и спокойни в обкръжението на близките си. Добър ден за семейни тържества и общуване с по-възрастни роднини, от които можете да научите ценни съвети. Всички лунни фази, включително и тази, са подходящо време за провеждане на лунната диета в рамките на следващите 24 часа. Предпазвайте се от простуди, заобиколете се с по-позитивни хора. Луната в хороскопа на лунната фаза е в съвпад със Сатурн, а като се има предвид, че и Венера на 08.10 вечерта преминава в Скорпион, неминуемо ща имат негативно влияние в икономически аспект, като не са изключени финансови трусове, скок в цените на някои услуги и продукти на пазара.

Марги Паскалева
+359877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)