hs-1280x960_wallpaper (4)

Хороскоп за 6 и 7 октомври

06 октомври 2018

На 6 и 7 октомври Луната преминава през земния знак Дева. Повишава се желанието ни за подреждане, почистване, ремонтни дейности, грижа за здравето ни, развиване на умения и т.н. Засилено е чувството ни за дълг и склонността към взаимопомощ. Емоционално сме по-сдържани, практични, аналитични, критични и с усет към детайлите. Дните са благоприятни също за обучение, писане, подреждане на документи – концентрацията е по-добра. Сега е време да свършим това, което изисква прецизност. При Луна в Дева е по-уязвима храносмилателната система, затова не трябва да се натоварваме с тежки храни и в големи количества, но е благоприятно за провеждането на диета и оздравителни процедури. На 6 октомври Луната в Дева образува голям земен тригон, много положителна конфигурация, с Уран в Телец и Сатурн в Козирог. Във вечерните часове образува благоприятен аспект и с ретроградната Венера в Скорпион, но и неблагоприятен с Нептун в Риби. Звездите на този ден ще повишат интуицията и творческото вдъхновение, ще зареждат по-позитивна енергия и добро настроение главно родените през първа и втора декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Чудесен ден за семейни срещи и тържества, купони с приятели, разходки в парка или в планината, планиране и организация на бъдещи цели и идеи, участие в семинари, пътувания и т.н.

Луната в Дева в съботния ден може да има по-неблагоприятно в емоционално отношение влияние при представителите предимно на първа и втора декада на знаците Близнаци, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Овен, Лъв, Везни и Водолей. Бъдете по-предпазливи за измами и кражби, за конфликти и интриги. Ако пътувате някъде за уикенда, вземете превантивни мерки срещу обири и течове в дома. Във вечерните часове не прекалявайте с алкохола и подбирайте добре храната си. Луната в Дева образува символично Новолуние със Слънцето на родените под знака Дева и тъй като на този ден Луната има чудесни аспекти, влиянието й може да бъде както позитивно, така и не толкова позитивно. Всичко зависи от това дали рожденото ви Слънце в Дева е хармонично или дисхармонично аспектирано. Ако е хармонично, то влиянието на транзитната Луна в Дева ще е по-позитивно и обратно. Но може да се чувствате емоционално по-напрегнати или с намалена енергия. Неблагоприятният аспект на Луната с Нептун създава предпоставка за хранителни, медикаментозни или алкохолни интоксикации. Някои хора са по-разсеяни, объркани или меланхолични.

На 7 октомври Луната в Дева образува отново само благоприятни мажорни аспекти – с Юпитер в Скорпион и с Плутон в Козирог. Чудесен ден за спорт, забавления, пътувания и възстановяване на енергията ни. Този ден се очертава по-благоприятен за родените вече през трета декада на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Повишено емоционално напрежение могат да усетят повече родените през трета декада на знаците Близнаци, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и при Овен, Лъв, Везни и Водолей. Не са изключени някакви противоречия във взаимоотношенията с близките, както и стомашно-чревни неразположения в здравословен план. Избягвайте прояви на крайни капризи и критика, за да си спестите неприятни преживявания. Подредете и разчистете каквото прецените в обкръжението и дома си, в мислите и плановете си. Погрижете се за доброто си здраве, не предприемайте рисковани и опасни действия.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)