73370702_1749790358491452_1586321371636432896_n

Хороскоп за 6 ноември

06 ноември 2019

През следващите два дни и половина Луната преминава през водния знак Риби, засилвайки нашата сензитивност и емоционалност, вярата, интуицията, въображението, състрадателността ни. Разбира се, ще има и хора, при които тези добри качества на Рибите ще са им чужди и далечни. В другата си крайност на проявление Луната в Риби създава предпоставка за измами и кражби, за задкулисни действия и интриги, за интоксикации и алергични прояви или инфекции в здравословен план. Някои хора ще са склонни към емоционално объркване, самосъжаление, меланхолия, податливи на влияние. Превес вземат емоциите над разума в действията и решенията. В такива дни не сме особено активни, по-разсеяни сме и склонни към грешки. Нуждаем се от емоционален комфорт и спокойствие, ставаме по-мечтателни и романтични. Повишен е интересът и към мистичното, невидимото за очите. Дните са подходящи за творчески дейности, духовни занимания, медитация, разкриване на тайни, прояви на милосърдие и подпомагане на социално-слаби или болни хора. Препоръчително е да бъдем по-уединени, за да можем да възстановим изразходваната енергия. За тези, които се чувстват добре от водната енергия на Риби, ще са изпълнени с творческо вдъхновение. Ще са настроени за забавления, музика, поезия, танци и всичко друго, което ще изпълни сърцата им с любов и вяра.

На 6 ноември Луната в Риби първо образува благоприятен аспект с Уран в Телец и неблагоприятен аспект с Венера в Стрелец. А в късните часове на нощта се активират още по-благоприятни аспекти на Луната към Слънцето в Скорпион и към Сатурн в Козирог, които ще са най-точни в ранните часове на 7 ноември. Тази звездна хармония ще ни даде възможност да релаксираме и да успокоим малко страстите от изминалите дни. Но не бива да се допуска да ни връхлетят страхове, крайна апатия и самосъжаление. 6 ноември е по-благоприятен ден за родените предимно през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Имате възможност да преразгледате плановете си, да направите анализ на свършеното до момента и да отчетете пропуските в миналото. Луната в Риби ви настройва мечтателно и романтично. Дайте си шанс и помечтайте, но без да напускате реалността. Чудесен ден за романтични срещи, за посещение на културни мероприятия, за занимания с някакво хоби, за водни процедури и ароматерапия с ароматни масла – казано простичко, чудесен ден за спа процедури. Предпазвайте се от интоксикации и инфекции, избягвайте къпането в басейни, ако сте предразположени към гъбични и други инфекции. Следващите два дни и половина са неблагоприятни за поставяне на ваксини и упойки, за прием на твърде силни медикаменти, за употреба на нови козметични продукти и химически препарати, ако сте по-чувствителни към такива.

По-напрегнати емоционално, неудовлетворени и недооценени могат да се чувстват представителите на първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и на Овен, Лъв, Везни или Водолей от първа декада. Бъдете по-внимателни в партньорските отношения и с финансовите дела. Предпазвайте се от кражба на пари и ценности. Не се учудвайте, ако се чувствате отпаднали, разсеяни и с понижена работоспособност. Това е нормално за този ден, но ще отмине. Затова се отдайте на приятни за вас дейности и занимания, които ще ви помогнат да избегнете самосъжалението, апатията и страховете. В такива дни сме като „попивателни гъби“ за чужда енергия, затова игнорирайте хора, които ви натоварват и се чувствате напрегнати и потиснати в тяхната компания. Не посягайте към алкохола и още по-малко към наркотиците. В такива дни влиянието им е много силно и негативно, особено върху психиката и реакциите ни /най-вече на шофиращите/. Ограничете също мазните и пържени храни, наблегнете на морските дарове и зеленчуците. Обградете се с позитивни хора или се уединете в някое кътче (може и романтична вечеря на свещи), отдадени на минали хубави спомени и преживявания, на мечти и планове за бъдещето. Направете някому добро, ако можете – помогнете. И пак ще повторя – стремете се да не излизате от реалността, давайки предимство на фантазии и илюзорно мислене.

Марги Паскалева
+359877 272 843

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)