71480620_1717010575102764_8587512728661262336_n

Хороскоп за 6 октомври

06 октомври 2019

На 6 октомври Луната продължава транзита си през знака Козирог, като на този ден тя съвпада с Плутон, а във вечерните часове е в неблагоприятен аспект и с Венера във Везни. В психо-емоционален аспект съвпадът на Луната с Плутон е неприятен и трудно човек овладява тази мощна енергия. Може да се появят както сериозни подсъзнателни страхове, така и главоболие, емоционална неустойчивост и избухливост, което е неприсъщо на Козирог по принцип. Особено уязвими са хората с психични и костно-ставни заболявания. Денят е по-неблагоприятен за родените през трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 20 и 30 градуса на кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Плутон е най-сложната планета, както на психическо, така и на физическо ниво. Подсигурете си спокойна атмосфера и уют, уединете се. Звездите създават предпоставка за взривоопасен изблик на емоции и гняв, за отвличания, изчезване на хора, прояви на насилие. Бъдете особено внимателни на път, в планината, при работа на строежи, с избухливи вещества и газови бутилки.

В световен план са възможни изгубвания и инциденти в планината / под земята, пропадане в дупки / пропасти, земни свлачища, убийства и други криминални престъпления, взривове, инциденти в предприятия, природни катаклизми, протести и размирици. Луната и Сатурн в хороскопа на лунната фаза Първа четвърт на 12 градуса съвпадат с прогресивната Луна и са в опозиция на Плутон в Рак от хороскопа на Турция. Опозицията Меркурий в Скорпион / Уран в Телец акцентират тяхното Слънце в Скорпион, а Марс във Везни наближава техният Марс в хороскопа. Всички тези звездни разположения повишават опасността за Турция за по-тежки инциденти, за земни трусове както на 5 и 6 октомври, така и в следващите няколко дни. Дано се разминат с по-леки трусове. Други също уязвими държави по отношение на описаните възможни проявления са САЩ, Англия, България, Германия, Гърция, Индия, Индонезия, Филипините, Перу, Португалия, Русия и островни държави в Тихи океан.

Във вечерните часове Луната е в предизвикателен аспект с Венера – засилва се опасността от насилие над жени от ревност, кражби и обири на пари и всякакви ценности. Неделният ден ще бъде по-спокоен и по-уравновесен в емоционално отношение за родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще се радвате на разбиране и хармония в обкръжението си. Вашето задълбочено и аналитично мислене ще ви помагат да взимате правилните решения, ще действате по-предпазливо и практично, с дълг към близките си. А когато нещата са под контрол, всичко идва на мястото от само себе си и по най-добрия начин.
Желая ви спокоен и безавариен уикенд!

Марги Паскалева
+359877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)