hs-2014-18-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 6 септември

06 септември 2018

На 6 септември Луната за пореден път е в знака Рак, като на този ден образува мощен кардинален таоквадрат с Венера във Везни и с Марс в Козирог. Денят се очертава доста труден в интимните и бизнес взаимоотношения, както и за финансовите въпроси за родените вече през трета декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от трета декада. Освен това звездите създават отново предпоставка за тежки инциденти и травми, а в здравословен план – за обостряне състоянието при болни хора и за по-кризисни състояния. В световен план е повишена опасността отново от прояви на насилие, атентати и природни катаклизми, за финансови трусове и скандали за финансови злоупотреби.

Луната в Рак има по-благоприятно влияние за родените през трета декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Повишената ви чувствителност и интуицията ви ще ви помагат да излизате „сухи“ от различни ситуации и да осъществите успешно голяма част от набелязаните цели. Разбирателството с близките и колегите ще ви дава възможност да се фокусирате върху важните за вас неща и да печелите лесни победи. На този ден звездите образуват и една друга конфигурация, наречена в астрологията „дамоклев меч“, затова трябва да внимаваме много за финансови измами за големи суми пари, за инфекции и изкуствено разпространени вируси, които след Новолунието на 9 септември да засегнат много хора или животни. „Дамоклевият меч“ е коварен и може да изненада неочаквано и неприятно някои хора, ако планетите включени в конфигурацията засягат личния им хороскоп. Пазете се от измами и избягвайте посещения на многолюдни места. Подбирайте добре и храната си – да бъде прясно приготвена и в срок на годност.

От 15:43 до 16:54 часа българско време Луната е „без курс“, а в 16:55 часа тя преминава в огнения знак Лъв и активира във вечерните часове неблагоприятен аспект с Уран в Телец. Луната в Лъв повишава желанието ни да сме в челните редици, да бъдем забелязани и похвалени. Влагаме повече „сърце“ във всичко, което правим. Неблагоприятният й аспект с Уран, обаче, ще внесе повече напрежение в емоционален план при родените през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)