78375947_1781644181972736_3102989579301421056_o

Хороскоп за 7 и 8 декември

07 декември 2019

На 7 декември Луната в Овен активира предизвикателен аспект към Сатурн и Плутон в Козирог. Тези звездни разположения бележат деня като по-труден в личен план по отношение на емоционалните реакции и преживявания за родените през втора и трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 11 и 30 градуса на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Телец, Дева, Скорпион и Риби от тези декади. Много лесно ще избухвате и ще реагирате гневно, когато бъдете предизвикани, особено първите четири кардинални знака. Бъдете по-толерантни и сдържани към околните, създайте си уют в дома или се отдайте на приятни за вас занимания. Денят не е добър за рисковани действия. Предпазвайте се от травми, наранявания или изгаряния. Внимавайте за пожари, взривове, транспортни и други инциденти, особено ако сте в планината. В световен аспект звездите имат също негативно влияние и е повишена опасността в съботния ден от по-тежки инциденти, експлозии, пожари, прояви на насилие, природни бедствия, политически и междудържавни конфликти. Овенът трудно задържа погледа си върху нещо или някой, ако изгуби интерес. Нуждае се от вълнение от доминиране в отношенията и от признание. Трудно се постига емоционален баланс в такива дни, но не е невъзможно, ако желанията и чувствата са осъзнати, а емоциите – под контрол. Денят ще бъде много по-позитивен за родените през втора и трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 11 и 30 градуса на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Чудесен ден за спорт, срещи с приятели и любими хора, семейни празници и тържества, за ремонтни дейности и забавления. От 17:01 часа до 09:29 часа българско време на 8 декември Луната е „без курс“.

На 8 декември в 09:30 часа Луната навлиза в земния знак Телец. Телецът е спокоен, миролюбив, постоянен в желанията си и практичен. В такива дни е много важно да се обградим с позитивни хора, нуждаем се от топлота и уют. Стремим се към стабилизиране и материализиране на идеите, т.е. към получаване на реални резултати. Не сме склонни да бързаме или рискуваме, обмисляме идеите си дълго и едва, когато сме сигурни, предприемаме някакво действие. Трудно приемаме нови идеи, а и реакциите ни са позабавени. Повишава се апетита и желанието ни за ласки – Телецът е много сензитивен. Обича да си угажда, особено в приятна компания и скъпи за него хора. Само не го дразнете прекалено, защото както изглежда мил и спокоен, ако твърде дълго го дразните, ще изпитате на гърба си цялата му ярост, на която е способен в редките случаи. Сложете му вкусна храна и приятна напитка на трапезата (а след това и в леглото ви ), ако искате да видите само положителната му страна. Затова и в неделния ден няма да сме особено настроени да вършим каквато и да е работа, дори в дома. Денят е добър за хапване, пийване, интимни срещи и ласки, забавления с приятели или активна почивка. Само не прекалявайте с количеството храна и алкохол, особено ако сте с наднормено тегло. Луната в неделния ден е в хармоничен аспект с Юпитер и ще се отрази много положително на родените през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Ще сте с приповдигнато настроение, спокойни емоционално, щедри към близките си, топли и всеотдайни. Денят за вас е чудесен също за разходки и излети, пътувания, купони, творчески занимания и други.

През втората половина на неделния ден Луната вече съвпада с Уран в Телец, който може да се отрази по-неблагоприятно върху емоционалното състояние и взаимоотношенията с околните при родените през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на представителите на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. За Телците влиянието може да бъде двояко, в зависимост от това Слънцето ви как е аспектирано в рождения ви хороскоп. Ако Слънцето ви няма предизвикателни аспекти (квадратури или опозиции) с другите планети в хороскопа ви, тогава ви очакват много вълнуващи моменти и приятни изненади. Ако то има твърде предизвикателни по рождение аспекти от другите планети, тогава транзитните за деня Луна и Уран в Телец ще ви носят повече напрежение и стресови ситуации, както и на другите изброени знаци. Уран засилва емоционалното напрежение и вместо да се чувствате спокойни и удовлетворени, все ще се намери някой, който да ви „скъса“ нервите. Предпазвайте се от конфликти, травми в областта на тила или долната челюст, токови удари, задавяне по време на хранене или по време на игра (при малките деца) и най-вече от инциденти. Денят за вас не е благоприятен за пътуване на дълъг път и особено със самолет. В световен план е повишена опасността от авиационни аварии и катастрофи.
Весели и безаварийни празнични дни на студентите на 8 декември!

Марги Паскалева
0877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)