81969734_1816689588468195_8519105066550951936_n

Хороскоп за 7 януари

07 януари 2020

На 7 януари Луната вече е в знака на комуникациите Близнаци. През следващите два дни и половина, докато тя пребивава в този знак, ще сме настроени за активно общуване и обмен на информация. Дните са подходящи за обучение и преподаване, реклама, изразяване на мнение писмено или говоримо, уреждане на документи, работа с техника, научно-изследователска дейност, преговори, сключване на сделки, срещи и разговори на различна тематика. В такива дни сме много по-активни и остроумни, ще мислим логично и ще имаме по-бързи реакции. По-адаптивни и гъвкави сме. Опасността се крие в това, че някои хора ще са по-прибързани в действията и преценките си, а други ще говорят повече от необходимото и рискуват да си създадат проблеми. Препоръчително е да се стремим към „златната среда“ в изказванията си и добре да обмисляме действията и решенията си, да бъдем по-постоянни в мнението си. На този ден Луната е в предизвикателен неблагоприятен аспект с Марс в Стрелец, а това прави деня по-труден и изпълнен с напрежение и повече предизвикателства, а в световен план и опасен. Възможни са атентати, военни атаки и всякакви прояви на насилие, конфликти в политическите среди и напрежение в отношенията между държави, тежки инциденти, природни бедствия. И тъй като Марс е в огнен знак, а Луната във въздушен, опасността от нови по-силни пожари по света е много голяма. Най-уязвими са САЩ, Австралия, Франция, Албания, Румъния, Еквадор, Индонезия, Ирак, Италия, Йордания, Куба, Македония, Мексико, Перу, Нова Зеландия, Япония, Украйна, Филипините и т.н.

В личен план денят е най-противоречив и с повишена трудност за родените през първа декада, с Асцендент и с други планети между 0 и 10 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Първите четири знака трябва да са по-гъвкави и да избягват конфликти и физически сблъсъци, да се предпазват от инциденти и неприятности. За вторите четири знака, макар и влиянието за тях да е по-занижено отколкото на първите четири, е важно да бъдат много адаптивни и не твърде амбициозни. Конфронтацията на този ден не е печеливша за никого от първа декада на тези 8 знака. Същото важи за всички хора от останалите зодиакални знаци, които имат в първите 10 градуса рождени планети, особено т.нар. „зловредни“ планети – Марс, Сатурн, Уран, или Плутон, а в този случай дори и Нептун, който може да ви въвлече в интриги и предателства, да бъдете измамени или да се прояви в здравословен план като проблеми с дишането, инфекции или психо-емоционална криза. Денят се очертава най-добър и ефективен за родените през първа декада, с Асцендент и с други планети между 0 и 10 градуса на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Но тъй като не всеки от вас има информация за разположението и аспектите на планетите си в рождения хороскоп, апелът ми е към всички за повишено внимание за конфликти и спорове, сбивания и наранявания, транспортни и други инциденти, пожари и експлозии. Избягвайте пътувания на дълъг път и работа със запалими или избухливи вещества.
Да са живи и здрави именниците на този ден, носещи имената Иван, Иванка, Ваня, Йоан, Йоанна, Йоана и други производни имена! Бъдете здрави!

Марги Паскалева
+359877 272 843

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)