77004567_1752104341593387_4765521116926050304_n

Хороскоп за 8 ноември

08 ноември 2019

На 8 ноември Луната все още е в знака Риби, като в часовете от 03:12 до 13:49 българско време Луната е „без курс“. В този интервал от време не е благоприятно да се започват нови начинания, да се взимат важни решения за бъдещето, да се подписват договори и споразумения, да се предприемат други важни или рисковани действия. Благоприятни са единствено за ежедневни рутинни дейности и довършителна работа по започнати на по-ранен етап дела. Часовете до 13:50 са по-неблагоприятни в емоционален план за родените през трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 21 и 30 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от трета декада. Същият интервал от време е по-благоприятен за родените през трета декада, с Асцендент и с други рождени планети между 21 и 30 градуса на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. И все пак, препоръките са валидни за всички, тъй като сме склонни към разсеяност и емоционално объркване, които могат да доведат до грешки. Възможно е да пропадат планове и срещи. По възможност отложете важните задачи и разговори за след 13:50 часа.

В 13:50 часа Луната преминава в огнения знак Овен. Ставаме по-активни, ентусиазирани, решителни и смели, а реакциите и мисълта ни – по-бързи. Стремим се да постигаме целите си като влагаме цялата си енергия във всичко и ако срещаме много пречки, сме нетърпеливи и склонни към раздразнителност и избухливост. Тъй като се нуждаем от предизвикателства, може да насочим вниманието си към нови по-интересни за нас дейности или хора, ако нещо върви твърде бавно и не се получава така, както ние сме го искали. Втората половина от деня, както и през следващите два дни, е благоприятно време за дейности с бързо развитие и резултати. Динамиката е голяма и ще има хора, които няма да се чувстват особено комфортно в такава „въртележка“. В световен план Луната в Овен създава предпоставки за пожари и експлозии, военни атаки в горещите точки по света, протести, размирици и прояви на агресия. Бъдете внимателни за наранявания с остри предмети и режещи машини, за изгаряния от горещи течности или огън, за травми на главата и при спортни занимания или състезания.

Следобедните и вечерни часове може да бъдат по-трудни и да изпитват дискомфорт, неразбирателство с околните, да възникват конфликти с хората от обкръжението при родените предимно през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и при представителите на Телец, Дева, Скорпион и Риби от първа декада. Луната в Овен може да активира както раздразнителност, така и прибързаност в действията, поради липсата на търпение. Но трябва да положите усилия и да бъдете по-разумни и да мислите преди да свършите или кажете нещо, с което да нараните някого или да допуснете важна грешка, която след това да ви струва скъпо.

Втората половина на деня е по-ползотворна и позитивна за родените предимно през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Благоприятно време за представяне на нови идеи, научно-изследователска работа, разрешаване на някои финансови дела и всякакви спешни въпроси, преговори с бизнес партньори, дипломатически срещи и разговори, за спортни занимания и състезания. Луната в Овен във вечерните часове е в благоприятен аспект с огнената Венера в Стрелец, което ще повиши страстта и желанието за „горещи“ срещи и интимност при много от вас. Благоприятни часове за посещение на културни мероприятия, за романтични срещи, за забавления и творчески дейности, за придобивки и подаръци.

Марги Паскалева
+359877 272 843

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)