hs-1280x960_wallpaper

Хороскоп за 8 ноември

08 ноември 2018

На 8 ноември Луната отново е в знака Скорпион, като през първата половина на деня тя съвпада с Юпитер в Скорпион и са в дисхармоничен аспект заедно с Марс във Водолей. А в часовете между 12:42 и 20:59 българско време Луната е „без курс“. Чувствата и емоциите на този ден ще изригват от дълбините на душите ни, някъде за добро, някъде за лошо. По-експанзивни, нетърпеливи, взискателни могат да бъдат хора, родени през третата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и някои от представителите от трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Ще ви бъде трудно да сдържате енергията и емоциите си, които в някакъв момент могат да преминат границата на нормалното. Възможни са конфликти с близки, с колеги и с контролни органи, а в по-тежък вариант и сбивания или наранявания. Не рискувайте, спазвайте законите и обществените норми на поведение, бъдете по-търпеливи и толерантни с хората. В следобедните часове не взимайте важни решения, не подписвайте договори, вършете единствено рутинни задачи между 12:42 и 20:59 часа. В 21:00 часа Луната преминава в огнения знак Стрелец.

Съвпадът на Луната с Юпитер в Скорпион е с много по-положително влияние на този ден за родените под знаците и най-вече през трета декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Звездите ви носят шанс да добри постижения и изяви, за постигане на престиж и получаване на награди, за добри взаимоотношения с хората и ползи от по-високо поставени хора, които ще ви подадат ръка във важен за вас момент. Успешен ден за учените, юристите, банкерите, спортистите, органите на реда и тайните служби и т.н. Възможни са нови открития на ценности от дълбините на земята. Неблагоприятният аспект на Луната и Юпитер с Марс създава опасност за пожари, експлозии, природни катаклизми, кражба на ценности от манастири и т.н. Но можем да очакваме и открития, престижни награди и високи спортни постижения. Луната в Скорпион не е чак толкова „черна“. Всеки зодиакален знак си има своите негативни и позитивни качества. Ако търсите цялостна отдаденост, страст и дълбоки чувства „докато смъртта ви раздели“, можете да ги намерите единствено при Скорпион. Но не всеки е способен да издържи на силната Плутонова енергия.

На 8 ноември почитаме един от най-големите есенни празници – Архангеловден. Поверието гласи, че на този ден тържествуват доброто, светлината и справедливостта. Затова, в нощта преди празника, трябва да помислим за своите прегрешения, да се помолим да ни бъдат опростени. На този ден празнуват всички с имената Ангел, Ангелина, Михаил, Михаела, Михайлина, Райна, Рени, Радослав, Радостин/а, Рая, Райко и други производни имена. Бъдете здрави и по-щедри!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)