hs-1280x960_wallpaper (1)

Хороскоп за 8 септември

08 септември 2018

На 8 септември Луната отново е в знака Лъв и образува на днешния ден хармоничен аспект секстил (ъгъл от 60 градуса между планети) с Венера във Везни. Съботният ден се очертава изключително приятен и романтичен за родените предимно през трета декада на знаците Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и при някои измежду представителите на трета декада Лъвове, които имат хармонично аспектирано в рождения си хороскоп Слънце. Когато Луната, представяща нашите чувства и емоции, нашите инстинкти и реакции е в хармоничен аспект с Венера – планетата на любовта, баланса, красотата и нашите ценности, тогава около нас витае мощна звездна хармония. Взаимоотношенията са по-топли и сме склонни повече да се забавляваме, да ценим стойностното и да правим компромиси. Това е един чудесен ден за забавления, сватби и други тържества, за творчески занимания и интимни срещи за посочените по-горе знаци на трета декада.

Луната в Лъв на този ден няма дисхармонични аспекти към другите планети, но сама по себе си тя е в дисхармоничен аспект към Слънцето на родените през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и към Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Вашата енергия е по-нестабилна, емоциите ви – променливи. Дисхармонията може да се прояви в чисто здравословен план при по-възрастните и болни хора, а при останалите във взаимоотношенията с околните и върху реакциите ви на моменти, особено при първите четири знака. Избягвайте конфликти и рисковани действия, особено ако сте зад волана. Не бъдете твърде взискателни или критични към близките си и любими хора.

Луната в Лъв понякога дава склонност към драматизиране, преиграване или прекалено честолюбие. Бъдете по-щедри и близо до близките си. Венера във Везни и Марс в Козирог са в последните градуси на знаците си, които в астрологията са известни като „критични“. Освен това са и в неблагоприятен аспект квадратура, затова родените през трета декада на Рак и Козирог трябва да са особено внимателни в партньорствата и финансите си. Не давайте поводи за ревност на партньора и се стремете към повече топлота и споделяне на желанията и чувствата си. Ако през уикенда сте извън дома си, вземете мерки срещу обири и не оставяйте нищо ценно.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)