hs-2014-18-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 9 април

09 април 2018

В часовете от 05:40 до 09:50 българско време на 9 април Луната в Козирог е „без курс“, а в 09:51 часа тя преминава във въздушния Водолей. На този ден се повишава желанието за общуване и срещи с приятели, за забавления, пътувания и разходки. Привлича ни всичко различно и нестандартно, склонни сме повече да експериментираме за разлика от друг път. Появяват се нови идеи, емоционално сме по-неспокойни. Поведението на някои хора може да бъде по-непредсказуемо и с неочаквани реакции. Когато Луната е във Водолей можем да очакваме всякакви внезапни неочаквани случки.

На 9 април Луната във Водолей е в благоприятен аспект с ретроградния Меркурий в Овен. Меркурий по принцип докато е ретрограден „върши какви ли не глупости“ в общуването, с документи или билети, с пътнически багаж или куриерски пратки, с транспортния трафик и т.н. Възможни са изненади от този род, които ще се отразят по-неприятно в емоционално отношение и във взаимоотношенията с хората при родените под знаците и най-вече през първа декада на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада.

Хармоничният аспект на Луната с Меркурий е с благоприятно влияние за родените под знаците и предимно през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Вие ще се радвате на приятни срещи и контакти с интересни личности. Ще общувате с хората естествено и можете да получите някои изгодни предложения и идеи. Не се учудвайте, ако срещнете хора, които не сте виждали от години. Очаквайте като цяло приятни изненади и положителни преживявания на този ден. Енергията ви е стабилна. Добър ден и за спорт.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)