88213219_1873690056101481_6440119339398987776_o

Хороскоп за 9 март 2020

09 март 2020

В първия работен ден на новата седмица, 9 март, Луната продължава своя транзит през знака Дева. На този ден тя е в хармоничен аспект с Марс в Козирог, а в късните часове на деня образува хармонични аспекти с Марс, Юпитер, Плутон и Сатурн в Козирог. В 19:48 часа българско време е Пълнолуние на 20 градуса в Дева. Слънцето в Риби от хороскопа на Пълнолунието е в съвпад с Нептун и заедно те образуват хармонични аспекти с Марс, Юпитер, Плутон и Сатурн в Козирог. Пълнолунието е време за довършване и приключване на започнати на по-ранен етап действия или взаимоотношения. В такива дни е засилено безпокойството, енергията ни е в своя максимум, емоциите са по-експанзивни. Денят е неблагоприятен за планови операции и най-вече на тънките черва, апендикса, панкреаса, далака, дванадесетопръстника и жлъчните пътища, поради опасността от кръвоизливи и по-труден възстановителен процес. Денят е подходящ за провеждане на лунната диета за изчистване на организма от токсините и за намаляване на теглото.

Пълнолунието в Дева ще извади на преден план важни за разрешаване въпроси и конфликти, свързани със здравеопазването, дребния бизнес, чистотата, образованието. В съчетание със Слънцето и Нептун в Риби важни други теми пред обществото ще бъдат свързани с водата, инфекциите, психичното здраве на хората, замърсяването на въздуха и водите, емигрантската вълна, фалшивите новини, интригите и задкулисните действия в политиката, кражбите, църковни дела и взаимоотношения, цените и снабдяването с лекарства и консумативи, цените на горивата и т.н. Тъй като знакът Дева е известен със своята практичност, логика, прецизност и детайлност. А Риби олицетворяват емоциите, чувствата, творческото вдъхновение, интуицията, духовните процеси и идеалите, но и измамите, кражбите, клюките, задкулисните действия, инфекциите, социалните дейности и т.н. Изисква се намирането на баланс между двата противоположни знака и разрешаването на важните въпроси, които те засягат през следващите две седмици.

В личен план денят ще бъде по-емоционален и противоречив за родените през втора декада, с Асцендент и с други рождени планети между 11 и 20 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за представителите на Овен, Лъв, Везни и Водолей от втора декада. Това важи и за някои от дните през следващите две седмици. Стремете се към добра организация, прецизност и изпълнителност в работата и ежедневните дела. Обмисляйте добре решенията и действията си, не предприемайте рисковани начинания. Но в същото време разчитайте на интуицията си, не се въвличайте в интриги, предпазвайте се от клюки по ваш адрес, от измами, кражби и инфекции. Обръщайте внимание на здравето си – откажете се от вреден навик, хранете се здравословно и отделяйте време за почивка. Добрата новина е, че хармоничните аспекти на Слънцето, Нептун и Луната към Марс, Юпитер, Плутон и Сатурн дават възможност за разрешаване на много наболели въпроси както в личен план, така и в държавата. На 9 март избягвайте рисковани действия, предпазвайте се от травми и инциденти.

Пълнолунието в Риби ще има отражение в емоционален план за всички хора, но в събитиен план то ще има най-положително влияние в делата и взаимоотношенията при родените през втора декада, с Асцендент и с други рождени планети между 11 и 20 градуса на знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Въпреки това на самия ден избягвайте физическо и психическо натоварване. Направете си план за предстоящите важни задачи и преминете към довършване и приключване на започнати минали такива. За Телците и Скорпионите през следващите две седмици на дневен ред ще са важни въпроси, свързани с любовта, забавленията, спортни и творчески дейности, взаимоотношенията и други въпроси касаещи децата, приятелствата и нови проекти, които бихте искали да осъществите. При Раците и Козирозите акцентът пада върху пътуванията, контактите, обучение или преподаване, договорни въпроси, покупко-продажби, взаимоотношенията или събития касаещи техните или на партньора братя / сестри. Делата и взаимоотношенията ще имат благоприятно развитие и добри резултати. Събитията също ще са положителни – ще се радвате на позитивни семейни събития и на успехи.

Марги Паскалева
+359877 272 843

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)