hs-1280x960_wallpaper (4)

Хороскоп за 9 ноември

09 ноември 2018

На 9 ноември Луната преминава през огнения знак Стрелец. В такива дни се повишава ентусиазмът, по-дейни и щедри сме, по-откровени сме в отношенията с хората, но сме склонни към риск. Следващите два дни са благоприятни за разрешаване на юридически въпроси, за рекламна и издателска дейност, за обучение и преподаване, за контакти с международни партньори, за организиране на бъдещи пътувания и за пътувания до далечни дестинации. Ще бъде засилен интересът ни към авантюри и приключения. Реакциите ни са по-спонтанни, което на моменти може да ни направи по-непредпазливи и уязвими. Луната в Стрелец изисква повишено внимание за пожари и експлозии, както и при работа с огнестрелно оръжие. Препоръчително е да не се прекалява с алкохола, а емоциите да се държат под контрол. Не се препоръчват операции на черния дроб, на жлъчката, смяна на тазобедрени стави, кръвопускания и кръвопреливания.

На този ден Луната съвпада с Меркурий в Стрелец, като около 15 часа българско време те съвпадат с неподвижната звезда Антарес от съзвездие Скорпион. Успоредно с това активират и предизвикателен аспект с Нептун в Риби. Денят е по-неблагоприятен за родените предимно през първа и втора декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Предпазвайте се от интриги, кражби и измами, от инциденти (особено транспортни). Възможно е да сте по-разсеяни и объркани емоционално, да възникват конфликти. Луната и Меркурий създават предпоставка за инциденти с учащи или в учебни заведения, за влакови инциденти и аварии, за протести в сферата на транспорта или образованието. По-позитивно ще бъде влиянието на Луната и Меркурий за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Мисленето и решенията ви ще са бързи, както и реакциите ви, което ще ви дава възможност да бъдете няколко стъпки пред останалите и да печелите по-лесно победи и уважение. Добър ден за учените, търговците, юристите, писателите и т.н.

Да ни е честит Юпитер в Стрелец! Планетата на късмета, израстването и просперитета Юпитер ще преминава една година в своя собствен знак, наричано в астрологията планета „на трон“, тъй като тя управлява знака Стрелец. В този знак тя е в най-силната си позиция, за добро или за зло. Спомням си как преди години, когато Нептун навлезе в Риби, как всички се радваха. Всеки знак и всяка планета имат своите положителни и отрицателни влияния. Затова и с Юпитер в Стрелец шега не бива. Най-положително ще бъде влиянието му за родените под знаците Овен, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей, както и на родените с Юпитер в Стрелец. Ще се радвате на успехи, на почит и уважение, на повече придобивки и израстване в кариерата. Честито за печелившите!

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)