hs-1280x960_wallpaper (2)

Хороскоп за 9 септември

09 септември 2018

На 9 септември Луната е в знака Дева. В следващите два дни и половина емоциите ни ще са по-сдържани, но и склонността към анализи и критичност ще е засилена. В такива дни сме много по-предпазливи, търпеливи, практични и трудолюбиви. Повишава се желанието ни да въведем ред и чистота в обкръжението. Добър ден за провеждане на лунната диета за изчистване на организма, за обучение и придобиване на нови умения, за ремонтни дейности, за почистване и подреждане на дрехите в гардероба – можете да приберете част от летните и да извадите някои от по-топлите дрехи за есенния сезон. В сутрешните часове Луната все още съвпада с Меркурий в Дева и заедно активират голям земен тригон (ъгъл от 120 градуса между планетите) със Сатурн в Козирог и Уран в Телец. Тази звездна хармония ще се отрази благоприятно предимно на родените през първа и втора декада на Телец, Рак, Скорпион и Козирог, а също и на Девите от първа декада, които имат хармонично аспектирано Слънце в рождения си хороскоп. Добър ден за пътувания, обучение, писане, четене, срещи с роднини и приятели.

В 21:01 часа българско време е Новолуние в знака Дева, но преди точния съвпад на двете светила влиянието на Луната през деня в емоционален план може да бъде по-затормозяващо за много хора, но предимно за родените през първа и втора декада на знаците Близнаци, Девите с неблагоприятни аспекти към Слънцето в хороскопа си, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Овен, Лъв, Везни и Водолей от същите две декади. Може да чувствате вътрешно напрежение, несигурност, силно желание за критика, което от своя страна да породи конфликти с околните. Девата има много положителни качества, но едно от негативните е нейното мърморене и критика, породени от силното й желание всичко да е перфектно. Но перфектни хора няма, както няма и нищо напълно идеално на този свят. Само тормозите себе си, та и околните в желанието всичко да е „както трябва“. Обаче, „както трябва“ – за кого? Различните хора имат различни ценности и характер. И според всеки човек критерия за перфектност е различен. Отпуснете се малко, почивайте, подредете това – онова щом ви влече, но се и забавлявайте.

Новолунието е на 17 градуса в знака Дева и е в точна опозиция с Нептун в срещуположния знак Риби. През следващите 1-2 седмици се повишава опасността от наводнения по света, от екологични замърсявания, разпространение на инфекции и особено по домашните животни – около 12-16 септември Меркурий (домашните животни, учениците) е в точна опозиция с Нептун (наводнения, еко замърсявания, инфекции). Ще бъде добре да се подсили имунната защита с витамини и други добавки. Да се пазят децата от ухапвания от кучета и други животни / влечуги. На този ден и Венера сменя своя знак – от Везни преминава в Скорпион и ще се задържи в него по-дълго от обикновено, тъй като от 03.10 до 17.11.2018 год. е ретроградна. В този знак тя не се проявява позитивно както в интимните взаимоотношения и партньорствата изобщо, както и във финансов план. В световен план тя ще има по-неблагоприятно влияние върху международните отношения и финансовата сфера. За това ще „помага“ и Марс във Водолей от 11.09 със своя предизвикателен аспект към Уран в Телец.

Напрежението в световен план отново се активира – протести, стачки, атентати, природни катаклизми, прояви на агресия. Вече не си спомням кога за последно имахме спокоен живот – вече минаха има-няма 30-на години. Венера в Скорпион ще повиши отново у нас и на Балканите като цяло сеизмичната активност, особено в дните около 13 – 20 септември, около Пълнолунието на 24 октомври и в началото на месец декември – между 3 и 11 декември. Венера ще се върне отново в знака Везни в периода 30.10 – 02.12.2018 г. поради ретроградното си движение, за да премине за втори път през Скорпион от 03.12. 2018 год. до 07.01.2019 год. включително. В личен план трябва да се въоръжат с търпение във връзките и да бъдат по-внимателни във финансов аспект родените със Слънце и Венера в Скорпион, в Телец, в Лъв и Водолей. Очаква ви един много динамичен период и ако искате да няма раздели с партньори и финансови трусове, бъдете много толерантни и готови на компромиси в отношенията. Венера в Скорпион е неблагоприятна за финансови вложения и нови рисковани дейности в бизнеса, особено и когато е ретроградна.

текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

снимка: hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)