82436859_1818755311594956_4755655126075572224_n

Хороскоп за 9 януари

09 януари 2020

На 9 януари Луната все още е в знака Близнаци, като в часовете от 00:16 до 10:43 българско време тя е „без курс“. Тези часове са по-неблагоприятни за родените през трета декада, с Асцендент и с други планети между 21 и 30 градуса на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, а в по-малка степен и за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от трета декада. Внимавайте за грешки и инциденти поради разсеяност. В този интервал от часове не е подходящо за важни действия и решения, за нови начинания, подписване на договори и други важни задачи. За родените през трета декада, с Асцендент и с други планети между 21 и 30 градуса на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей тези часове не са така критични и все пак бъдете по-концентрирани, ако работата ви е по-отговорна. До 10:43 часа извършвайте само рутинни дейности и довършителни действия по вече започнати дела.

В 10:44 часа Луната преминава във водния знак Рак. През следващите два дни и половина тя ни настройва за удовлетворяване нуждите и желанията на семейството, както и неговата сигурност и стабилност. Склонни сме да се грижим както за другите, така и за себе си. Повишава се интуицията ни, по-мнителни сме и по-предпазливи по отношение на нашата сигурност. Много по-емоционално подхождаме към важните за нас въпроси, преценките и решенията ни също са оцветени с емоционална окраска. В световен план ситуацията не е по-различна. На дневен ред в публичното пространство са важни въпроси свързани със сигурността у нас и в световен план, околната среда и водите, социални и здравни теми, цените на храните и имотите, други важни политически теми. В здравословен план са уязвими психиката ни и храносмилателната система. Нуждаем се от материална и емоционална сигурност, което ни кара да се чувстваме по-стабилни.

Часовете след 10:44 часа са по-неблагоприятни в емоционално отношение за родените предимно през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за представителите на първа декада на Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Влиянието на Луната в Рак за вас създава дискомфорт вътре във вас и в отношенията ви с околните, което при някои хора може да стане повод и за конфликти. Избягвайте пътувания на дълъг път в късните часове на деня и през нощта. Същата част от деня е доста по-позитивна, даваща добри възможности за реализиране на плановете и емоционална хармония за родените през първа декада, с Асцендент и с други рождени планети между 0 и 10 градуса на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Денят е добър за медитация и други духовни практики, за разрешаване на семейни и всякакви битови въпроси, занимания с деца и т.н. Да не забравяме, че на 10 януари предстои Пълнолуние и лунно затъмнение в Рак, за което ще напиша повече подробности в следващия хороскоп. Бъдете по-разумни, добри и обичащи. Помагайте при необходимост на хората с каквото можете. Вярвайте ми, каквото мислите и вършите, с двойна сила се връща към вас в някакъв момент.

Марги Паскалева
+359877 272 843

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)