hs-2005-15-a-1024_wallpaper

Хороскоп за 9 януари

09 януари 2019

На 9 януари Луната отново е в знака Водолей. Луната е в благоприятен аспект с Уран в Овен и този ден е добър за работа в екип, за научно-изследователска и хуманитарна дейност, за обучение и провеждане на семинари, за нововъведения и стартиране на нови дейности, за важни политически решения свързани с бъдещето и с енергийни проекти, за покупка на автомобил и битова техника. Успешен ден за астро-физиците; за работещите в сферата на медиите, новите технологии, в киното, в авиацията и т.н. В личен план денят се очертава по-ползотворен за родените под знаците и предимно през трета декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Използвайте всякакви нови методи и средства, бъдете по-смели и резултатите няма да закъснеят. Уран носи неочаквани изненади и обрати, които за вас на този ден ще бъдат с положителен заряд. Чудесен ден и за срещи с приятели.

Луната във Водолей на този ден може да оказва по-неблагоприятно влияние както в ежедневието и взаимоотношенията с околните, така и в психо-емоционален план при родените предимно през трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и при Рак, Дева, Козирог и Риби от трета декада. Възможни са повишено нервно напрежение и конфликти, здравословно неразположение при болните със сърдечно-съдови заболявания и болки в ставите, травми в краката при спортуващите.

От 18:53 до 21:44 часа българско време Луната е „без курс“, а в 21:45 часа тя преминава във водния знак Риби. Когато Луната транзитира през Риби ставаме по-чувствителни, интуитивни и състрадателни, нуждаем се от емоционален комфорт и спокойствие. Повишава се желанието ни за подпомагане и вярата ни в доброто. В часовете след 21:45 часа Луната е в неблагоприятен аспект с Венера в Стрелец и ще има по-дисхармонично влияние за родените през първа декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Не прекалявайте с алкохола и храната, избягвайте конфликти с партньора и не давайте повод за ревност. Звездите създават предпоставка в нощните часове за конфликти и насилие поради ревност и изневяра, а също и за кражби/обири на пари и скъпоценности. Ако пътувате и сте извън дома си, не оставяйте ценности и пари там.

Текст: Марги Паскалева
Astroamor
София, България
Мобилен: +359/877272843
Пон/Съб (10:00–17:00)

Снимка: Hubblesite.org

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)