magic-horoskop

Хороскоп по зодии за март 2020

02 март 2020

ОВЕН – напрежение в ежедневието и предизвикателства могат да се появят сега при родените през април. До 10 март довършете започнати ангажименти и проекти. Периодът е добър за ремонти в дома или по автомобила, но не и за покупка на автомобил или друга техника.
На 17, 18, 24, 25 и на 26 март до обяд бъдете особено внимателни за неприятности, конфликти или инциденти – травми, сбивания, експлозии. Избягвайте в тези дни излети в планината, посещение на обществени места с концентрация на много хора, пътувания в метрото или на дълъг път. На работното място през втората половина на март са възможни структурни промени.
Не влизайте в конфронтация с висшестоящи и бъдете изпълнителни. По-уязвими могат да станат и взаимоотношенията в семейството или с други близки. Бъдете по-търпеливи и разумни, грижете се за своето здраве и това на близките ви.

ТЕЛЕЦ – скъпи Телци, това е вашият месец! След 7 март ще жънете успех след успех. Венера във вашия знак до 2 април ще внесе много топлота в личните отношения и в любовта, повече приходи и печалби. Ще имате поводи за гордост и радост, ще ви ценят и обичат.
Хората с личен бизнес ги очакват успешни бизнес контакти и договори, които можете смело да осъществите, но след 10 март. При някои от вас предстои развитието на важни дейности, свързани с чуждестранни партньори, а при други пътуване на дълъг път до интересни места с древна история.
Изчакайте Меркурий да излезе от ретроградната си фаза и действайте смело. До тогава планирайте и организирайте нужното, но не започвайте нищо ново и не подписвайте дългосрочни договори. Не купувайте техника или автомобил до 10 март. Ще имате много сили и енергия за победи, особено спортистите.

БЛИЗНАЦИ – звездите през месец март ще подкрепят повече родените през май Близнаци. Но до 10 март трябва да внимавате всички за някакви грешки в работата, за интриги на работното място или конфликти с близки / съседи. Склонни сте към разсеяност и неправилни преценки, от които да последват грешни решения и действия. Направете преоценка на приоритетите и целите си, поправете някои минали грешки. Върнете дългове, ако имате такива, платете навреме данъци и други финансови задължения.
През този месец трябва да сте по-гъвкави и да се приспособявате в движение, да се стремите към стабилизиране. Предпазвайте се от измами, кражби и инфекции. Четете всеки документ, не вярвайте на всичко казано от другите. След 20 март постепенно проблемите ще отшумяват. Можете да започнете планирането на нови начинания и по-смели действия за април.

РАК – Раците, родени през юли, сега ще са по-засегнати от напрегнатите аспекти на четири планети в знака Козирог – Марс, Юпитер, Сатурн и Плутон. Но поне парите ще ви стигат. Възможни са трудности и конфликти във взаимоотношенията с някои хора, необходимостта да се погрижите за здравето на своя партньор или за друг по-възрастен роднина в семейството.
При други е възможно да се наложи справянето с някакъв юридически въпрос. Високите изисквания и очаквания от страна на другите към вас ще ви натоварват емоционално и няма да ви е леко през месец март.
Въоръжете се с търпение, вие сте стълбът на семейството и сте способни за него на всякакви подвизи. Пазете и вашето здраве.Месецът не е благоприятен за нови начинания и рисковани действия. Съществува и опасност от травми или инциденти, затова бързайте по-бавно и в решенията, и в действията.

ЛЪВ – ще чувствате натовареност в ежедневието на работното място или ще ви тревожи липсата на работа, въпреки усърдното търсене, ако сте безработни. И да работите, парите може пак да не достигат и трябва да положите усилие, за да печелите повече или да оценят труда ви шефовете. Погрижете се за здравето си и най-вече за имунната система. Възможни са затруднения в двигателните функции при възрастните болни хора, простуди и заболявания с придружена висока температура, болки в ставите или жлъчни колики.
Между 3 и 10 март родените през трета декада да бъдат по-внимателни при работа с документи и информация. Направете преоценка на взаимоотношенията с партньори и опоненти, върнете стари задължения към тях. Този период не е благоприятен за вас за нови интимни или бизнес партньорства, а периодът между 22.03 и 01.07.2020-та – за родените през юли.

ДЕВА – вие също сте между галениците на съдбата и този месец ще се радвате на повече хармония в работните и лични взаимоотношения, както и на успехи. Ще имате добри приходи, ще се чувствате финансово по-стабилни. Очакват ви добри новини от далеч, ползотворни контакти в бизнеса, различни поводи за радост в семейството.
Но тъй като Меркурий е ретрограден до 10 март, този период не е добър за нови начинания, подписване на дългосрочни договори, предприемане на важни действия, особено свързани с търговия или документи. Ще се чувствате енергични и ентусиазирани. Звездите ви дават подкрепата си и можете да изпълните много от предначертаните планове.
През първата половина на месеца можете да направите някакви ремонти в дома или офиса, да направите ревизия и корекции в плановете си. През втората половина не влизайте в конфликти и спорове.

ВЕЗНИ – вие имате нужда от малко почивка или просто да намалите темпото, защото се чувствате изтощени. Използвайте звездните енергии през първата половина на месеца и се отдръпнете за известно време от шума и напрежението.
Повече напрежение ще имат родените през октомври Везни. Може да възникне необходимостта да се погрижите за член на семейството или за дома си. Време е да платите и някои сметки, свързани с данъци или застраховки.
При някои от вас ще се наложи да уредят важен въпрос с недвижимо имущество или преместване на друго място. Вземете превантивни мерки за вашето здраве или помогнете на близък роднина, който се нуждае от помощ. Няма да ви е леко през този месец, но имате шанса с повече упоритост да се справите с някои наболели въпроси.
Вземете мерки срещу обири в дома си и се предпазвайте от неприятности или инциденти.

СКОРПИОН – месец март за вас ще е доста динамичен, но няма изгледи за някакви трусове в отношенията и пречки в реализирането на целите ви. Някои от вас ги очакват пътувания и повече контакти, активно движение в различни направления и дейности. Други могат да се запишат или завършат успешно някакъв курс за допълнителна квалификация, а трети да търгуват или купуват стоки за бита.
При хората в бизнеса са възможни важни преговори, но до 10 март избягвайте да подписвате важни договори, да купувате автомобил или техника. Отдайте се на романтиката, която се задава на хоризонта при много от вас. Любовните отношения ще са по-интензивни и има вероятност да се появи в живота ви стара любов, да ви омае и да изживеете дълбоки любовни трепети. Само не проявявайте излишна мнителност, ревност или собственическо чувство. Дайте си шанс и се отпуснете.

СТРЕЛЕЦ – през този месец фокусът при вас са материалните теми и решаването на финансови въпроси. Някои от вас ще се радват на повече печалби от бизнеса. Не пропускайте никаква възможност да увеличите приходите си. Но избягвайте нови начинания и големи капиталовложения през първата половина на март. Направете финансова ревизия на фирмата или на семейния бюджет. Планирайте и организирайте бъдещи действия, а новите проекти стартирайте след 24 март.
Можете да разчитате на добри взаимоотношения с бизнес партньори, на подкрепа от страна на близките си и на топлота в интимните връзки. У дома внимавайте за появата на някакви течове и ако възникнат, може да се наложи да извършите някакъв ремонт. Не се учудвайте, ако някой от домашните уреди излезе от строя. Не купувайте до 10 март нова техника, битови електроуреди или автомобил.

КОЗИРОГ – месец март за вас се очертава много динамичен. Изпълнени сте с много  енергия, готови за битки при необходимост. Любовта ще ви съпътства, а и пари няма да ви липсват. Струпването на планети в Козирог при някои от вас ще се отрази положително, но при други – не. Амбициите ви за по-високи позиции и успех сега са много повишени. Внимавайте да не прекалите с демонстрацията на сила, за да не сринете всичко изградено и постигнато до момента. Някои от вас ще действат по-авторитарно и агресивно на моменти.
Предпазвайте се от неприятности, инциденти и прояви на насилие, особено родените през втора и трета декада. Време е за реорганизация на плановете, за тест над някои хора от обкръжението ви. Не се въвличайте в интриги и не правете тайни планове, защото може да излязат наяве. Добре обмисляйте какво споделяте в публичното пространство.

ВОДОЛЕЙ през този месец е добре да забавите темпото. При поява на здравословен проблем, направете изследвания и започнете лечение навреме.
При някои от вас може да се активират тайни заговорници с намерение да ви навредят. Не споделяйте личните си планове и тайни, избягвайте хора с негативна енергия. Ще ви се отрази добре по-често да сте в компанията на самите себе си, да работите в уединение, да започнете някакъв курс по йога, рейки или други духовни занимания. Така ще трансформирате и обновите енергията си.
Не давайте и не взимайте пари в заем от хора или финансова институция. Ако сте дали нещо в заем преди време, сега може да ви го върнат. Ревизирайте бюджета си, бъдете по-пестеливи през този месец, за де не изпаднете в затруднение. Възможно е да имате забавяне на хонорар или заплати. Обръщайте повече внимание на семейството и любимия човек.

РИБИ – напоследък някои от вас са по-разсеяни, а други са настроени на романтична вълна. Но измежду Рибите има и големи хитреци. Разсеяността и лековерието не са препоръчителни обаче, защото може да допуснете сериозни грешки. Още по-опасно е да се занимавате с измами или кражби. Не взимайте емоционално решенията си, бъдете по-концентрирани във всичко, което правите.
Периодът до 10 март не е добър за козметични корекции и медицински интервенции, освен ако не е спешно. Време е да се вгледате повече в себе си – да коригирате поведението си и свои минали грешки. При някои от вас може да има загуба на приятел, а други могат да разчитат на важна подкрепа от страна на влиятелен човек. Контактите ви ще са ползотворни с възможност за успешни договаряния, но е желателно да изчакате до 10 март и да ги финализирате с договор след 10-ти.

Марги Паскалева
htpps://astroamor.wordpress.com

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)