Хорър сериалът „Лека като перце“ тръгва в родния ефир

04 ноември 2018

Една съвсем невинна игра на „Лека като перце, твърда като дъска“ се обърква фатално, когато петте момичета, участващи в нея, започват да умират по предсказания от играта им начин. Оцелелите момичета трябва да разрешат зловещата загадка и да разберат защо се случва всичко това, както и дали злата сила, която иска да ги унищожи, не е всъщност една от тях.

Лека като перце

Хорър сериалът е базиран на разказ на Зоуи Арстън, който постигa рекордните 2.9 милиона прочитания в независимата платформа за писатели-любители Уатпад (Wattpad). Читателският интерес привлича и вниманието на HULU, които се заемат с екранизацията на заглавието като сериал. В ролите на петте момичета са младите актриси Лана Либерато („Ако остана“), Хейли Рам („Х-Мен: Последният сблъсък“), Айона Алексъс („13 причини защо“), Пейтън Лист (Дисни сериала „Джеси“) и Бриана Тю.

Лека като перце

“Лека като перце” е завладяваща и уникална история, със свръхестествени обрати и вълнения, в която читатели по целия свят са се влюбили“. Историята е и пример за заглавие-фаворит на платформата ни, който е идеален за адаптация и нов живот под формата на сериал.”, споделя Арон Левиц, от Уатпад. Десетте епизода от по 22 минути са налични за гледане в HBO GO.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)