Художникът Ясен Панов с непоказвани творби в галерия 2.0

08 декември 2016

Художникът Ясен Панов представи непоказвани свои творби в галерия 2.0. Към изложбата на картини, пана, пластики, осветителни тела и други произведения на изкуството имаше огромен интерес. Повечето творби бяха разпродадени още по време на нейното откриване.

Галерия 2.0 е отворено пространство за изява на утвърдени творци и млади автори. Тя диша в ритъм с града и се променя в зависимост от това, от което той има нужда. Мястото е съвсем ново, има суров и добре преценен дизайн и за кратко време се наложи като едно от най-добрите места за представяне на изкуство в София. Това е едно приказно кътче, в което творчеството е цар, а неговите царици Мария Стефанова и Милена Пандова се грижат за него, така че то да бъде не само видяно, но и чуто.

Ясен Панов е едно име, което няма нужда от представяне, особено за аудиторията, която е ценител на изкуството и добрия дизайн. Той виртуозно борави с таланта си, не спира да изненадва и всеки път сякаш създава различни от досега представяните творби. Публиката за него е най-важният диктатор и коректив на работата му.

Последната му изложба също го доказва. Огромният интерес към най-новите му творби – също. Произведенията на изкуството, които авторът създава не са само за дома, те чудесно стоят и в обществени пространства. Творбите му са модерни, но отлично се съчетават с класическа обстановка. В неговите картини има и много библейски символи. А останалите произведения на изкуството имат както утилитарна функция, така и естетическо значение.

Екипът на In LIFE ще ви направи съпричастни на неговия свят и ще ви докосне до таланта на твореца Ясен Панов.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Венелин Бакалов
постпродукция: Симеон Симеонов

 

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)