Най-магичната „Нощ на звездите“

24 февруари 2016

Надали на този свят има дете, което да се е докоснало до магията на цирка и това да не е оставило траен, вълнуващ и незабравим спомен в съзнанието му. Циркът е магия, която става и причина в момента България да се гордее с един най-успешните си акробати и циркови артисти, носител на множество от най-престижните награди в този жанр – Енчо Керязов.

Неговата фондация за пети пореден път ще раздаде годишните си награди на 14 деца отличили се в различни сфери на спорта, изкустовото и образованието като 5 от тях са в неравностойно положение. Награждаването обаче, тази година ще бъде придружено от наистина ГРАНДИОЗЕН спектакъл, на 24 февруари в зала Арена Армеец.

Идеята е на самия Енчо, а в поготовката и реализацията са се включили едни от най-големите му (във всеки смисъл) приятели – Йордан Йовчев, петима носители на наградите Златен и сребърен Клоун, шампионите Станка Златева и Петър Стойчев, Васко Василев, диригента Левон Манукян, най-известния клоун в света – Андрей Жигалов и още много други… Броени часове преди спектакъла, екипът на In Life успя да се се докосне до тази магия…

Репортер: Калина Станева
Оператор: Антон Хариев
Постпродукция: Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)