14358917_1457943874221258_3829038312253522661_n

Цветелина Грахич: „Шоуто на Слави“ ми даде популярност, но ми взе двойно повече

12 юли 2017

Беквокалистката на Ку-ку бенд – босненката Цветелина Грахич, проговори пред списание „Love style“ за неочакваното си напускане на „Шоуто на Слави“.

„Дадох всичко, което можах, на предаването. Просто вече се изчерпах. Ако бях останала там, щях да си тъпча на едно и също място, без да се развивам. Не мисля, че ще съжалявам за решението си. Взела съм всичко, от което съм имала нужда. Няма какво повече да си дадем“, категорична заявява тя пред изданието.

Цветелина взела решението импулсивно и твърди, че няма конфликт със Слави Трифонов, както и отрича упорития слух, че е закъсняла с цели два часа за репетиция на един от концертите в „Арена Армеец“ и той я уволнил на мига.

„Винаги съм спазвала правилата и съм била изрядна, и той не ме е глобявал”, казва Грахич.

Вижте още: Невена Цонева е новата беквокалистка в „Шоуто на Слави“

Тя казала на Маестрото, а не на Слави Трифонов, че напуска, защото не събрала сила и смелост, защото знаела, че той трудно преживявал разделите.

„За мен Слави винаги ще си остане „шефът“. „Шоуто на Слави“ ми даде популярност, но ми взе двойно повече. Отне ми приятели, отстраних голяма част от тях. Изведнъж се появиха роднини, които преди това никога не са ме търсили. Взе ми цялото свободно време”, обяснява певицата.

Цветелина вече работи върху първата си самостоятелна балада. Тя се надява да се омъжи за годеника си Кристиян Шаламанов.

„Искаме голяма и пищна сватба с много музиканти от различни националности – роми, сърби, босненци, българи и македонци, в родния край на приятеля ми Разлог. Да е някъде на зелено и на открито. Да има голяма сцена, пищна украса. Желаем и дете, но още не му е дошло времето“, казва още Грахич.

снимка: Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)