behr-livingroom-blueprint-1535033256

Цветът на 2019 – Blueprint

26 август 2018

Това е официално: цветът на 2019 е синьо – Blueprint, за да бъдем точни – поне според Behr. Компанията за колористика определи Blueprint S740-5 -  топъл, мек оттенък на синьото като цвят на 2019 година. Описват го като „сянка на синьото“ и  като „средно тонно синьо“.

behr-coty-event-2019-1-1535037871

Компанията определя цвета и като усещане за автентичност, увереност и безвремие. С него на пръв поглед ще се чувствате доста зашеметяващо, но веднага идва чувството за уют, привлекателност и спокойствие.
Ерика Уолфил,  вицепрезидент на Behr нарече цвета „мигновена класика“, като добави, че „Подобно на конструкторите на скечове, които разчитат на живот, Blueprint S470-5 създава основа за потребителите да превърнат своето уникално виждане в реалност. „


Разбира се, Blueprint има своите нюанси и допълващи цветови палитри – Color Binge (диапазон от блус, чай и сиво), Inspired Curation (примес на лилаво, тъмно зелено и злато),  Земя (топли земни тонове) и Soft Focus (пастели в синьо, лилаво и праскова).

Номинацията за цвета при Behr е предизвикана до голяма степен и от работата на редица интериорни дизайнери и потребителски предпочитания в последно време.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)