Цветя за Великден

06 април 2018

Цветята са задължителен елемент в празничната декорация за един от най-светлите християнски празници Великден. Те задължително трябва да участват във великденската украса – композиции, саксийни растения или рязан цвят. Всичко е въпрос на избор и лично отношение към декорацията.

IMG_5863

 

Повече от всякога е нужно да отворите душите и сърцата си празника. Разгърнете фантазията си бъдете творци в собствения си дом. При украсата му никога не подценявайте цветята – те внасят много свежест и настроение във всеки интериор. Най-популярни за Великден са зюмбюлите, лалетата и нарцисите, които се свързват с настъпващата пролет и символизират възкресението на природата.

IMG_5828

Даниела Бабикян ни посрещна в своята галерия за цветя и беше особено любезна да ни предложи уникални предложения и интересни идеи за цветни декорации, които и сами можете да изработите в домашни условия. Идеите са пред вас, възползвайте се.

IMG_5827

Достатъчно е да се сдобиете с върбови клонки, пиафлора и стръкове свежи цветя по избор. Резултатите ще бъдат повече от впечатляващи. Всичко е въпрос на личен избор и усет към красивото. Нашият съвет е просто да бъдете творци в собствения си дом.

репортер: Ася Георгиева
оператор : Иван Цвятков
фотограф : Михаела Борисова
постпродукция : Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)