Цеци Красимирова сватба

Цеци Красимирова се омъжи на сватба за милиони в Каталуния

13 май 2019

Един от най-популярните родни топмодели Цеци Красимирова надяна брачния хомот. Манекенката се омъжи за приятеля си, американския бизнесмен Майкъл Струмейтис на пищна сватба в каталунския курорт Ситжес, чиито детайли е подготвяла лично през последните шест месеца.

Цеци Красимирова сватба

Организацията на събитието е била оценена на над милион евро, но това едва ли е бил особен проблем за младоженеца, за когото се знае, че е натрупал завидно състояние от продажба на марихуана за медицински цели и който неслучайно е наричан „Краля на марихуаната“.

Цеци Красимирова сватба

Сватбата се е състояла в огромната градина на дворец, нает специално за венчавката, като над 300-та гости са били поканени да нощуват през целия уикенд в пищната сграда. Замъкът е построен през 13-ти век, като е бил поддържан от августински монаси, а през 19-ти е дозастроен в стил „Великия Гетсби“.

Цеци Красимирова сватба

Роклята на Цеци Красимирова бе дело на дизайнерката Евгения Борисова – в красив нежен бял цвят, обсипана с пера, а шлейфът бе дълъг близо четири метра. Костюмът на Струмейкис пък бе класически фрак, подарък от близкия му приятел Том Форд.

„Най-накрая се открихме и заедно сме по-силни, отколкото разделени! Майк, обичам те завинаги“, заяви Красимирова след церемонията и не скри, че се надява до края на годината вече да чака и дете от любимия си.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)