снимка: blife.bg

Цеци Красимирова се сгоди за „Краля на марихуаната“

21 декември 2018

Бившият топмодел Цеци Красимирова се сгоди на годишнината от смъртта на някогашния си приятел Косьо Самоковеца. Преди 15 години Константин Димитров беше застрелян с два куршума в Амстердам. Тогава пострада и самата Цеци Красимирова. Куршум влезе през дясната ѝ вежда и заседна на сантиметър от артерия, близо до мозъка.

На същия ден, но 2018 година, Цеци Красимирова написа във Фейсбук:“Днес е моят ден…Моят Специален ден. Денят, в който Бог ми даде втори шанс да живея. Моят втори рожден ден. Изминаха 15 години от ужаса, болката, страха, загубата, които преживях там … на онова място в Амстердам. Този обрат в живота ми ме направи това, което съм днес. Силна. Вярваща, Благодарна за всеки миг за всеки ден, фокусирана само и единствено върху това, което ми носи радост и мир…“ Няколко часа по-късно Цеци Красимирова публикува и снимка на годежен пръстен.

Майкъл Струмейтис/снимка: NextShark.com

Майкъл Струмейтис/снимка: NextShark.com

Избраникът на Красимирова е мултимилионерът Майкъл Струмейтис, съобщават от eva.bg. Той е собственик на най-голямата компания за органични земеделски добавки в света. Струмейтис отглежда и огромни количества марихуана за медицински цели и напористо рекламира продукцията си в Инстаграм, като често позира с джойнт в ръка.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)