49d61ddf8e99d98f0d0daf4e34fc5791

ЦСКА отложи дискусионния форум с феновете

08 май 2015

Ръководството на ЦСКА отложи планирания дискусионен форум с феновете на тима. Това обявиха „армейците“ на своята официална страница. Първоначално събитието трябваше да се състои тази събота, но сега е отложено за 22 май. Ето цялото съобщение:

„Във връзка с дискусионния форум планиран за провеждане на 9 май 2015 от 12:00 часа, ви съобщаваме, че същият се отлага за 22 май 2015 от 12:00 часа и ще се проведе в баскетболната зала на ст. „Българска армия“. Промяната е наложена от извършващата се огромна и всеобхватна по обем работа от екипа професионалисти ангажиран с:

– По-прецизното установяване на настоящото финансово състояние на клуба, анализ на информацията и предложения за адекватно решаване на съществуващите проблеми, в съответствие с действащото законодателство в Република България и спазване на нормативните актове на международните футболни организации (FIFA и UEFA).
– Изработването на стратегията за преструктуриране на задълженията на ПФК ЦСКА АД с цел неговото оздравяване и устойчиво развитие на базата на професионален мениджмънт.
– Представяне на конкретен план за действие за приложение на горепосочената стратегия.

Вярваме, че ще бъдем правилно разбрани и подкрепени от всички вас в стремежа си да представим всичко онова, което би допринесло за eднo успешно бъдеще на нашия любим клуб!“, обявиха от клуба. /БГНЕС

снимка: bnr.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)