EMO_0189

Част от кредиторите на ЦСКА излизат на светло до Нова година

09 декември 2015

Списък с част от кредиторите на ЦСКА може да бъде публикуван още до края на годината. „Тема Спорт“ се свърза със синдика на „армейците“ Дора Милева, която коментира накратко своята работа в клуба, информира sportal.bg.

„На този етап няма как да кажа каквото и да е било за бъдещето на ЦСКА. Не мога да коментирам хипотези за развитието на клуба просто защото няма никаква яснота. Все още не е уточнен пълният размер на дълговете, като възможност да се предявяват претенции има до 5 януари. Преди това обаче по всяка вероятност ще бъде публикуван предварителен списък с кредиторите на ЦСКА. Той няма да е пълен, но ще е най-малкото ориентировъчен“, заяви Милева.

„За конкретни спънки за оздравяването на ПФК ЦСКА може да се мисли след 5 януари. След тази дата също така ще има и пълен списък с кредиторите, който аз ще изготвя. Той ще е достъпен за всеки, който иска да се запознае. Така ще е напълно свободно обществеността да се информира за хората, които търсят пари от ЦСКА“, допълни още синдикът.

Милева не пожела да назове точните срокове, в които трябва да изготви пълния списък с кредиторите. Най-вероятно обаче това ще се случи до към 20 януари. Синдикът също така не пожела да говори за различните варианти за бъдещето на 31-кратния шампион на България.

снимка: sportal.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)