джак спароу

„Червенокоса пиратка“ сменя Джони Деп в новите „Карибски пирати“

24 ноември 2018

Добрата новина – хитовата фентъзи поредица „Карибски пирати“ продължава с нов филм. Лошата – че ще е без участието на безспорния ни любимец Джони Деп.

Признаваме, че сме раздвоени относно качеството и успеха на епизод от сагата, в който да не зърнем на екран култовия капитан Джак Спароу, но очевидно продуцентите от Дисни не мислят като нас и са заложили на риска. Още по-любопитно е, че на негово място е предвиден не нов главен герой, а…. героиня.

Джони Деп и Дейзи Ридли - карибски пирати

По всяка вероятност това ще е нашумялата с новите „Междузвездни войни“ Дейзи Ридли, която ще трябва да се превъплъти в образа на червенокосата пиратка Ред. Тук можем да уточним, че също като горепосочения си колега, и тя е взаимствана като персонаж от атракцията „Карибски пирати“ в легендарните тематични паркове на „Дисниленд“.

Сценарият вече е в процес на действие, като е възложен на Пол Уорник и Рет Рийз, работили върху „Дедпул“. Колкото до режисурата, има голяма вероятност тя отново да бъде поверена на дуото „Йоахим Рьонинг/Еспен Сандберг“, работили върху предходния епизод Dead Men Tell No Tales.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)