"Черешката на тортата" се завръща с жестока битка между най-големите готвачи у нас

„Черешката на тортата“ се завръща с жестока битка между най-големите готвачи у нас

25 януари 2016

След броени дни стартира поредният сезон на популярното кулинарно шоу „Черешката на тортата”. Дебютът на предаването ще е от 1 февруари в 20.00 часа, като изненадите започват още с първата седмица, когато за първи път на екран най-добрите участници до момента ще влязат в директна схватка за титлата “Най-добър домакин”.

Другата голяма сензация на сезона ще бъде битката между най-популярните майстор-готвачи в страната, които ще се изправят един срещу друг… в кухнята. Силни емоции и бурни реакции предвещава седмицата на професионалистите, защото името и честта на всеки от тях ще бъдат поставени на изпитание. Кой кого ще оценява, ще успеят ли да запазят самообладание и да са обективни в преценката си и какви ще са реакциите при обявяването на победителя – предстои да видим в „Черешката на тортата” по Нова.

chereshka

Към топ кулинарите и победителите в предишните сезони ще се присъединят и най-актуалните музикални и реалити звезди, за да забъркат поредната порция изненади и изкушения в новия шести сезон. Гери-Никол, Ернестина Шинова, Джино, Бориса Тютюнджиева, Мая Бежанска, Теди Кацарова и Вензи са само част от звездите, които ще запретнат ръкави, за да демонстрират готварски способности и изобретателност. И всичко това с подкрепата на шеф Манчев, който отново ще мотивира и консултира домакините с ценни професионални съвети, а в края на всяка седмица лично ще обявява и награждава седмичния победител.

Снимки: Bulevard.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)